perjantai 17. lokakuuta 2008

HelsingissäKäytiin mun tädin, Jaanan luona. Mukana Haurun lisäksi Max Makkara. Hauru ei oikein pitänyt melusta, ei niin että se olisi sitä arastellut vaan sitä ihan selkeästi ärsytti. Maalaiselämän rauha > kaupungin melu. Myös kävely oli hankalaa koska Hauru on näköjään keksinyt olevansa äärimmäisen rakastettava mudin alku ja kaikki haluavat rapsuttaa Haurua. Siis sen omassa mielessä. Tämä ilmenee kaikkien vähänkään lähelle tulevien ihmisten päälle hyppimisellä (tai kovalla yrittämisellä). Ainakin se on avoin? Pissilläkään ei voinut ensin käydä mutta onneksi Max näytti esimerkkiä :)

Autossa kun odoteltiin Hauru katseli bussipysäkillä tupakkaa polttavaa miestä. En tiedä mikä siinä oli niin kiinnostavaa mutta ihan meidän ohi meni ambulanssi pillit huutaen ja Hauru vain koetti kuikuilla sen ohi sitä miestä. Luulisi että huutava ja vilkkuva auto olisi kivempi. Pitääköhän mun hankkia jotain 'tupakka tappaa' lehtisiä? Vaikka sen pissapapereiksi niin voisi sitten samalla lueskella niitä...

Jaanalla Hau oli tosi kivasti vaikka bouvier neidot Miina&Tytti sekä doggi Camilla oli ensin vähän järkytys. Ihmeen äkkiä Hau toipui ja tyytyväisenä seuraili Maxia joka näytti missä isäntäväki pitää kaikkia kivoja vinkuleluja sekä vesikuppia. Jaanakin koetti leikkiä Haun kanssa mutta ei se vaan innostu. Miinan ja Maxin kanssa Haulla ei kyllä ollut samanlaisia estoja.

Illalla lähdettiin vielä Vernan ja käpsyjen kanssa katselemaan ihan Hesan keskustan ihmeitä. Max sai jäädä Jaanalle odottelemaan, se on sen verran pönttöpää toisten koirien ohittamisessa että toistaiseksi Hauru ja Max lenkkeilee erikseen. Katsotaan sitten vähän vanhempana kun Hau ei ehkä ole niin vaikutuksille altis.

Metro oli vähän pelottava kun se tuli laiturille, sen sisällä olo sitten taas oli ihan tylsää. Hauru kulki enimmäkseen kantamalla koska kaameassa ihmisvilinässä se oli vaan helpompaa. Joku olisi voinut vielä talloa mun mussukan varpaat :P Silloin kun oli vähän väljempää Hau käveli häntä pystyssä kuin paraskin city-koira. Käytiin Mäkissä ja ruokailun ajan Hauru veti sikeitä mun tuolin alla... Kyllä se taisi olla silti hyvin tyytyväinen kun päästiin kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti