torstai 9. lokakuuta 2008

IlkeäKaksonen!Mudi (9vko)

Tänään tehtiin pihatöitä Haurun pyöriessä mukana. Ehkei tule jäppiselle haravakammoa niinkuin Maxille (mutta mitäpä kammoa Maxilla ei olisi...) No harava oli ihansama Haun mielestä. Iskä nosti Haun pari kertaa kottikärryihin lehtien päälle vähän ajelemaan mikä oli Haurusta kivaa vaikka se on koliseva kärry. Toisaalta Haurun lempilelu on edelleen kolinapurkki :D Sitten korjattiin pois punaiset agility-esteet mitkä oli hurjan pelottavia kunnes ne lähemmällä tarkkailulla osoittautuivat ihan tylsiksi muovisiksi putkiloiksi. Eihän reippaat mutiaiset niitä pelkää.

Sen sijaan ne pelkäävät IlkeäKaksonen!Mudia mutta sillä onkin salaisia matkimis-voimia ulkoavaruudesta :D Vietiin siis agilityhärpäkkeet talliin ja siellä Hauru kohtasi Sen. Se oli mudin pentu, ihan Haun näköinen, siis hurja, joten ei ihme että Haukin pelästyi. Se pitii ajaa pois haukkumalla mutta se pahalainen vain haukkui takaisin! Hauru päätti siirtyä seuraavaksi väkivaltaan ja kävi läimäisemässä tunkeilevaa mudia tassulla mutta se vain läimäisi takaisin. Uskomatonta röyhkeyttä. Lopulta Hauru tuntui kyllä ymmärtävän että peilikuvaa on aika vaikea ajaa pois vaikka kuinka sitä pelottelisi... Lopuksi vielä Haurua kävi moikkaamassa yksi ystäväni taaperon kanssa (joo en tiedä mitään lapsista mutta sellainen pieni mikä osaa kuitenkin kävellä :P) ja tosi nätisti Hau oli, miksipä ei olisi ollut.

Myöhemmin lähdettiin isän + Ringo-doggin kanssa kävelylle Hyvinkäälle. Tarkoitus oli koittaa ohittaa mahdollisimman monta koiraa ja että Ringo näyttäisi esimerkillään ettei niille haukuta eikä tarvitse pelätä. Ihmeen hyvin Hauru suhtautui Ringoon, vähän piti murista mutta mistään paniikista ei näkynyt jälkeäkään vaan Hau haisteli isompaansa ihan rohkeasti. Nähtiin myös monen monta koiraa ja kaikista päästiin ohi ihan kivasti. Yksi irto-labbis tuli meitä kohti mutta pysähtyi kun mä otin muutaman uhkaavan askeleen sitä kohti ja sanoin EI. Ihan kiltti koira se tuntui olevan mutta toivottavasti Hauru ymmärtää että kyllä mä hoidan nämä tilanteet. Hauru kuitenkin pelkää vieraita koiria joten tuskin olisi ollut parempi antaa sen koiran vain tulla vaikka Hau olisi sitten huomannut ettei mitään tapahdu :/ Mä en todellakaan haluaisi tästä remmiräyhää (joka näyttää jo nyt olevan vahva mahdollisuus tulevaisuudessa) ja ehkä se onnistuu kun sen ei tarvitse puolustaa itse itseään.

Säkä n. 29 cm, paino 4,4 kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti