sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Siitä se kai lähtee

Aamulla pennun mielestä kuuluu herätä noin 8 aikaan... joo meillä ei ihan ole tuollainen tapana :P Lenkillä nähtiin vähän yllättäen borderterrieri joka sai aikaan pienoisen paniikki-reaktion. Vahingosta viisastuneena seuraavan koiran, mäykyn, kohdalla otin Haun syliin ja se sai siitä ihan vain katsella sitä. Toivottavasti tästä ei nyt tule Ongelma... Täytyy koittaa löytää paljon koiria joiden kanssa harjoitellaan. Remmissäkäveleminen muilta osin sujuu tosi hyvin, ipana on jo tajunnut että kun kävellään mamman lähistöllä niin tippuu nameja. Onneksi se innostuu noista J&V nappuloista (vaikka ne on kyllä turhan isoja) kun tää tuntuu olevan varsin nirso tapaus.

Lenkin jälkeen kun Hau oli sopivan väsynyt leikattiin kynnet ja sitten harjoiteltiin yksinoloa. No problems mutta täytyy kiinnittää tuohon erikoishuomiota jotta se ei alkaisi matkia eroahdistuksesta kärsivää Maxia.

Myöhemmin harjoiteltiin luoksetuloa sekä naksuttelin sille vähän vaikka voi käydä niin etten mä jaksa sitä naksutinta ottaa käyttöön. Katsotaan miten käy. Ruokakupilla ois tarkoitus harjoitella luopumista ja katsekontaktia mutta kun tää ei ole yhtään ahne niin ei sitten. Ollaankin harjoiteltu jotta jos ei syö niin jollein toiselle kyllä maistuu. Julmasti koitetaan aivopestä toinen ahneeksi :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti