lauantai 15. marraskuuta 2008

Helsingissä taas

Oltiin eilen Helsingissä shoppailemassa. Edelleen Hauru oli tosi kiltisti silloin, kun joutui jäämään autoon odottamaan. Hau ei edes koskenut ruoka-ostoksiin jotka oli takapenkillä, Hau siis istuu edessä lellittynä. Täytyisi varmaan hommata sille kyllä häkki, mieluummin ehkä ennen kuin se syö auton takapenkin... Auton liikkuessa Hauru on vähän levoton sillä ulos pitäisi nähdä mutta Hau on vielä niin pieni ettei ylety ikkunoihin kovin hyvin ihan vain nätisti istuen.

Kävelykin sujui hyvin, oltiin jossain metsässä joten annoin Haurun kulkea vapaana. Mä en osaa ulkoiluttaa pikkukoiria ja Hauru astuu koko ajan hihnanasa päälle eikä sitten osaa kovin nopeasti vapauttaa itseään. Helpompaa on vain pitää se irti kun se kerran luotettavasti tulee. Tai eihän se mihinkään mene alunperinkään. Nähtiin paljon ihmisiä, muutama hölkkääjä sekä koiria. Hauru ohitti ne nätisti, yhdelle koiralle se kokeili haukkua mutta kun meidän seuralaiset (Safi, Gizmo ja Yoda) eivät liittyneet moiseen pöllöilyyn mukaan jäi se Haurultakin vain kokeeksi. Hyvin Hau on ymmärtänyt ettei koiria tarvitse ainakaan paeta, ei ne ole tulossa meidän kimppuun.

Yllättävän käänteen sai aikaiseksi lähistöllä alkanut ilotulitusnäytös. Ensimmäinen pamaus kirkkaiden valojen säestämänä sai Haurun pysähtymään ja ihmettelemään joten sanoin sille ettei tarvitse välittää. Hauru uskoi ja loppuja raketteja se ei tuntunut edes huomaavan. Hauru ei kyllä tunnu olevan yhtään ääniarka vaikka reagoikin usein niihin tietyllä valppaudella. Vahtikoiran alku kenties?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti