sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Se syö sittenkin

Hauru on alkanut syömään enemmän, ehkä siitä sittenkin tulee ruoalla motivoitava! Se syö nyt kolmesti päivässä niin paljon kun haluaa mutta entisen nyrppimisen tilalle on tullut melkoisia määriä kitaansa imaiseva syöppö. Ei haittaa yhtään, toivottavasti tämä ei ole vain joku vaihe.

Ei niin positiivista on taas alkanut yökukkuminen. Hetken jo näytti siltä että Hauru nukkuu ainakin melkein koko yön, nyt ei todellakaan. Mun herätessä Hauru on ollut ylhäällä jo ties kuinka kauan ja ehtinyt kiusata sekä kissoja että Ambaraa ja kämppä on myös sen näköinen :/

Ovista kulkemisessa on tapahtunut jonkinmoista kehitystä vaikka edelleen Hauru tykkää livahtaa tilaisuuden tullessa. Tämä varmaan sujuisi jo paljon paremmin jos a) mä muistaisin olla tarkempi asian kanssa ja b) noi rontit ei näyttäisi sille huonoa mallia. Max ja tytöt tietää koska ne saa mennä ulos ja koska ei ihan vain jonkun mun sanattoman vihjeen perusteella tai sitten ne on niin rutinoituneet mun tapoihin. Oli miten oli, ne rynnii kun norsulauma ulos ovesta silloin kun on lupa vaikka eivät todellakaan karkaa luvatta. Ehkä Haurukin oppii tämän eron jossain vaiheessa - tosin luulen ettei sitä tällä hetkellä ainakaan huvita oppia. Kivempaa on "karkailla".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti