torstai 22. tammikuuta 2009

Ensiesiintyminen ja omistajalla välähtää

Hauru on viimeaikoina ruvennut satunnaisesti "karkailemaan" lenkillä. Ihan sellaisissa tilanteissa missä ei tapahdu mitään ja vaikka Hau ei pitkälle lähdekään niin korvien totaalinen lukkiutuminen ei ole kovin kivaa saati turvallista. Ensin jo ajattelin että sillä on joku ihmeen murrosikä mutta näkyisihän se nyt jollain toisellakin tavalla. No nyt mä vihdoin tajusin, tuo koirahan metsästää! Luulisi että spanielin kanssa eläneenä sitä osaisi tunnistaa merkit mutta ei näemmä. Hauru menee ilmavainulla(ei jäljestä) ihan selkää haku-siksakkia, häntä ja nenä pitkänä. Vähänkö olen sokea.

No nyt kun sen ymmärsin niin ehkä on helpompi koittaa saada penneli hallintaan. Saa nähdä alkaako se lähteä myös jäljen perään jossain vaiheessa ja vaikuttaako tuleva jälkikoulutus tähän. Täytyy ainakin laittaa oikein super-bileet pystyyn jos se tulee pois vainulta, tarkoitushan olisi että luoksetulo on kivempaa kuin tuo hajun perässä juoksentelu. Voipi olla vaikea homma.

Tältä valaisevalta lenkiltä palatessa nähtiin pari lasta jotka halusivat rapsuttaa Maxia ja Haurua. No sopiihan se. Vähän yllättäen Hauru arasteli näitä tyttöjä eikä halunnut mennä niiden luokse. Erikoista toimintaa ihmisrakkaalta Haulta mutta toisaalta ymmärrettävää kun ajattelee miten huonosti lapset täällä käyttäytyy. Ei mikään ihme että asioita nopeasti yhdistelevä Hauru erottelee jo lapset ja aikuiset eri kastiin. Tytöt kysyivät osaako nuo mitään temppuja joten Hauru sitten näytti vähän kahdeksikkoa ja peruuttamista. Ihmeen hyvin poju teki ottaen huomioon ettei sen kanssa ole juuri tehty häiriössä ja että se ei pitänyt lapsista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti