torstai 1. tammikuuta 2009

Uutta Vuotta

Kiireinen päivä tänään, ensin käytiin eläinlääkärillä mikä on tosi ihanaa Haurusta. Siellä on sentään kaikenlaisia pöytiä, tuoleja ja kaappeja joita voi tutkia sekä kissanruokaa kulhoissa pitkin poikin. Hauru ei yleensä ehdi edes huomata jos sille tehdään jotain kun kaikki on vaan niin ihanaa. Paino oli 11,6kg eli vähän vähemmän kuin viimeksi. Ei haittaa, toi on enemmänkin nyt kääntynyt sinne pyöreyden puolelle koko koira :P

Seuraavaksi mentiin selvittämään mun talutushihna ongelma, eli se etten osaa taluttaa Haurua ilman että se sotkeutuu. Mentiin siis eläinkauppaan ostamaan valjaat. Kyllähän se noissakin pystyy astumaan sen remmin yli mutta se osaa myös vapauttaa itsensä paljon nopeammin kun se hihna on kiinnittynyt selkään eikä kaulaan. Ja tuskin valjaista muutenkaan haittaa on vaikka mä tykkäänkin enemmän kaulapannasta.

Lopulta mentiin vielä tapaamaan Sulo ja Muru mudeja sekä näiden omistajaa. Haurua ensin vähän pelotti kaikki haukkuminen ja riekkuminen mutta kyllä se siitä rentoutui. Ja tykkää froliceista, se selvisi myös. Sekä pupun papanoista. Terhikin oli sitä mieltä ettei Haurun korvat nouse ja nyt olisi vikat mahdollisuudet koittaa teipata niitä mutta en kyllä aio siihen ryhtyä. Ja Haurulla on myös alapurenta, minkä kyllä olin huomannut jo vähän aikaa sitten mutta sitten unohtanut koko asian :o Siis sellaistakin voi käydä joillekin. Pentuna Haurulla oli kyllä ihan tavis hampaat, tuo purenta on muuttunut samalla kun sille on tullut aikuiskalusto suuhun muutenkin. 

Kotimatkalla poikkesimme Mäkkärissä, Hauru ei edelleenkään tykkää ranskalaisista tai hampparista. Tietää varmaan ettei pikaruoka ole terveellistä. Hauru vaikutti kuitenkin janoiselta ja otettiin sille kupillinen vettä, se meni niin että vilahti. Hyvää vettä ilmeisesti, takapenkkiläiset jäi ilman :D

Kotona kävin täysin paukkuvarman Maxin kanssa pienen lenkin vaikka räjäyttely oli jo alkanut, se on melkein kuurosokea näissä asioissa. Muutenkin uusivuosi vaihtui rauhaisissa merkeissä, kukaan koirista ei välitä raketeista vaikka onhan se jo aiemminkin nähty myös Haun osalta.

Tällä hetkellä se on tossa mun takana ja on varastanut Avallonin kaulapannan, saanut sen jotenkin omaan kaulaansa ja järsii sitä iloisena. Kumma tyyppi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti