maanantai 16. helmikuuta 2009

Helsingissä taas

Pikapäätöksellä lähdinkin Haukun kanssa Helsinkiin päiväksi. Oli tosi nätti päivä ja paljon ihmisiä liikkeellä joten tehtiin paljon ohituksiakin. Vernan suostuttelemana annoin Haun kulkea pitkässä remmissä ja yllätyin kyllä kovin kun se ohitti melkein kaikki ihmiset koittamatta hyppiä niitä päin. Paha vain että niiden parin kohdalla kun se päättikin tehdä tuttavuutta, oli pitkässä hihnassa paljon vaikeampi reagoida riittävän nopeasti :/ Kuljettiin ongelmitta metrolla sekä bussilla ja käytiin voorumissa vähän kävelemässä. Siellä olikin lattiaan koristeeksi upotettu metallinen levy jonka yli Hau ei suostunut kulkemaan. Se ei ole ikinä pelännyt mitään alustaa, ei metallisiakaan, joten ota nyt sitten selvää mikä tuossa oli niin kaameaa. Kävelytin sen sitten siitä yli muutaman kerran ja annoin sille pari namia niin että Hau seisoi sen levyn päällä. Outoa.

Käytiin myös Rajasaaren koirapuistossa kun se oli kerrankin melkein tyhjä - hyvä juttu Haun kannalta. Lopulta Hauru intoutui vähän kummalliseen leikkiin pienen westien tms. kanssa vaikka se oli jotenkin sen näköistä, ettei Hau tiennyt itsekään oliko kivaa vai pelottavaa. Itse se kuitenkin sinne meni, vaihtoehtona olisi ollut myös meidän kanssa kauemmas jääminen. Varmaan kallistui sitten kivan puolelle. Voi olla että kohtapuoliin me lakataan käymästä koirapuistoissa edes harvoin. Ei oikein vaikuta siltä että Haurun kanssa kannattaa enää kun se on vanhempi. Eikä Haun tarvitse koirapuistokoira ollakaan, toivoisin vain ettei se olisi ihan noin arka :/ 

Illaksi mentiin sitten mummolaan ja kaikesta aktiviteetista huolimatta Hau oli "hieman" villi. Kaikki pinnat piti taas käydä tutkimassa ja teepöydän kattauksessa piti auttaa kielloista huolimatta kunnes sitten Hau poltti nenänsä teepannuun. Jossain vaiheessa käytiin vakavia keskusteluja aiheesta saako mutiaiset varastaa koristeena olevia pehmoleluja ja saako matonkulmaa järsiä - siitä huolimatta että sitä on ehkä joku muu jo aloittanut. Kyllähän se sitten lopulta rauhottuikin. One se ainakin nukkuessaan söpö ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti