keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Sataa sataa ropisee

Käytiin tänään pidemmällä lenkillä, Hauru tosin kulki puolet matkasta sylissä. Mudeilla ei ehkä liikunnan kanssa ole niin tarkkaa kuin doggeilla mutta tuskin varovaisuus haittaakaan kun tuo saa kuitenkin vapaana liikkua niin paljon kuin haluaa. Tämän lenkin lopussa alkoi ilmetä taas vetämistä ja teleporttailua joten ilmeisesti pentu oli väsyi ainakin henkisesti jos ei nyt suurten liikunnallisten ponnistusten vuoksi. Ei jaksanut pieni keskittyä kontaktin pitoon edes J&Vn voimalla.

Kuitenkin, aluksi menimme Siwan pihalle katselemaan muailmaa, lähinnä ihmisiä jotka kulki kauppaan ja pois. Hauru ei paljon välittänyt, suuntaan taikka toiseen. Parkkiksella seisoskeli myös poika meidän lisäksemme ja tätä Hau olisi halunnut käydä moikkaamassa useaan otteeseen mutta tuli kiltisti kutsusta pois. Pyörät ja autot eivät saa Haulta huomiota, hyvä niin.

"Sosiaalistumisen" jälkeen mentiin vielä käymään metsässä ja nähtiin (se sama) mäykky ehkä kymmenen metrin päässä pihallaan. Haurua taas pelotti mutta käveli kuitenkin omilla tassuillaan sen ohitse eikä saanut sellaista paniikkikohtausta kuin aiemmin. Pidempi välimatka on pop. Metsässä Hauru ei oikein viihtynyt, märkä ja upottava sammal ei kyllä ole munkaan lempparia joten palattiin aika pian kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti