perjantai 21. marraskuuta 2008

Tekevälle sattuu

Tiistaina Hauru leikki kaverin isokokoisemman pennun kanssa. Pentu hyppäsi leikin keskellä Haurun päälle ja nyt Hauru onkin sitten ollut jalka paketissa :/ Käytiin ottamassa vähän kuvia koivesta ja se on ehkä vain revähtänyt tai sitten siinä on niin pieni hiusmurtuma ettei se näy hyvin, ell ei tiennyt kumpi. Tosi hyödyllistä ja me oltiin siellä useampi tunti.

Nyt Hauru voi jo paljon paremmin eikä oikein tajua miksei saa leikkiä ja touhuta kuten normaalisti. Ensilumikin satoi ja on Haurusta ihan ylitsevuotavan ihmeellistä ja nyt toinen raukka ei voi edes olla ulkona koin paljon. Mä en ehkä ole enää niin huolestunut & järkyttynyt ja Hauru alkaa ehdottomasti käymään mun hermoille kaiken energisyytensä kanssa. Ja on sentään mennyt vain pari päivää, levossa pitäisi olla sen pari viikkoa ainakin. Kivat ajat koittavat taas.

Täytyy koittaa muistaa opettaa Haurulle "kuoleminen" kunhan poitsu tervehtyy, ainoa ongelma lääkärissä oli kun se olisi pitänyt laittaa kyljelleen pöydälle. TOKO makaaminen onnistui kyllä mutta se kyljelleen ei niinkään. Muuten Hauru olikin ihan mallipotilas. Lääkärit saivat pistellä, tökkiä ja venytellä miten vaan ja Hauru vain nuoleskeli niiden käsiä. Niin ja painoa on nyt sitten 9kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti