tiistai 3. maaliskuuta 2009

Otsikko olisi tietty kiva

Harjoiteltiin Haun kanssa liikkeestä maahan menoa, helppo homma. Ja tahkottiin vähän sitä seisomista. Joskus näyttää siltä kuin Hauru edistyisi ja joskus sitten ei niinkään. Ajattelin nyt sitten lakata ajattelemasta koko asiaa ja ottaa vaan säännöllisesti tuota pysäytys-harjoitusta lyhyitä pätkiä. Tämä ongelma on luultavasti lähinnä mun päässä tätä nykyään. Kunhan se joskus oppii tuon niin Hauru osaisi periaatteessa alon liikkeet ja avokin olisi hiontaa vaille valmis (lukuunottamatta luoksetulon pysäytystä tietty). Vielä kun se osaisi ne muuallakin kuin mun olohuoneessa :P

Temppu-osastolla Haurulle on opetettu Mikä sun nimi on? jolloin sen pitäisi sanoa Hau. Se sanoo enemmänkin iihhiiiVIUH mikä nyt on melkein sama :P Piti myös harjoitella irvistämistä mutta Haurua on näköjään oletettua vaikeampi saada näyttämään hampaita silloin kun se tietää että kouluttaudutaan. Taidankin siis opettaa sille valojen päälle laittamisen... katsotaan onko mulla kohta disco-valaistus jos Hau päättää vähän omin avuineenkin painella niitä :D Olisi kyllä kiva kun ei tarvisi itse nousta sängystä valoja rämpläämään. Toinen ihana olisi puhelimen tuominen kun se soi mutta se taitaisi jo olla turhan iso riski ja toisekseen puhelin on usein paikoissa joista Hauru ei sitä edes yltäisi ottamaan.

Lenkillä uskaltauduttiin jäälle kun siellä oli kerran muitakin. Jos oltaisiin pudottu avantoon niin se ei sitten olisi ollut mun vika siis. Ei kuitenkaan pudottu ja hienosti Hau tuli luokse ohituksissa. Nähtiin myös kissa eikä Hauru karannut senkään perään! Ihmeellistä, tosin huomasin sen onneksi hyvin ennen poikia. Myöhemmin metsässä törmättiin ajokoiraan ja jälleen Hauru totteli vaikka melko varmasti Hau näki sen ennen minua. Hieno mies :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti