maanantai 2. maaliskuuta 2009

Hauru puistoilee taas

Käytiin taas Helsingissä Vernaa viihdyttämässä mutta oli niin kylmä että päädytiin oleilemaan enimmäkseen sisällä. Haurulle ei kyllä tule kylmä, omistajasta ei voi sanoa samaa. Käytiin kuitenkin kolmessa eri koirapuistossa sekä saatiin paljon hienoja ohituksia.

Kun kävimme kaupassa mulle lankesi kassin kanto joten Hauru sai vähän riskillä olla enimmäkseen irti vaikka alue ei ollut mitään syrjäseutua. Mahtavan upeasti Hau tuli kutsusta ja ohitti sekä koirat että ihmiset kiltisti seuraten. Siis voisiko tuon kalloon olla uppoamassa jotakin?

Ekassa koirapuistossa oli kääpiöpinsereitä (luulisin?) ja toinen niistä oli vasta tosi pieni vauva. Niiden kanssa, tai lähinnä sen pennun, Hauru uskaltautui leikkimään eikä muutenkaan arastellut niitä yhtään. Seuraavassa puistossa olikin isompaa porukkaa ja Hauru enimmäkseen tarkkaili tilannetta mun takaa. Muutamaan otteeseen Hau kuitenkin innostui leikkimäänkin. Kolmannessa paikassa oli hetken joku pieni ärrieri ja sen jälkeen oltiin pitkään ihan keskenämme. Hauru on varmaan huumattu mutta se juoksi ihan hulluna melkein koko puiston alalla ja toimi jäniksenä käppänöille. Hauruhan ei siis juuri koskaan juokse ilman jotakuta jota jahdata eikä ikinä ole tuolla tavoin hepuloinut.

Vernalla otettiin sitten pieni kuvaussessio missä päätin epä-originelliin tyyliin hyödyntää Haurun uutta taitoa kantaa esineitä ;)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Mudi on fiksu koila :P

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Eikä yhtään ahne onneksi

Photobucket
Ei ees hauku paljon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti