keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Nenäkkäitä otuksia


Ajateltiin äidin kanssa suorittaa temppuhaaste eli kuukaudessa opettaa noille koiruuksille nenän pyyhkimis- temppu. Vernakin sitten osallistui käppänöittensä kanssa (tosin Gizmo on jo aiemmin oppinut tuon tempun vaikka se olikin päässyt jo vähän unohtumaan :P). Susalle (olisikohan Susa jotain 8 vuotias basenji jolle on opetettu temppuja vasta vähän aikaa) tuo oli tosi helppo temppu koska tuo liike oli sillä jo valmiina, se piti vain liittää käskysanaan. Tosin Susan saaminen tekemään sitä mitä haluaa silloin kuin haluaa ei aina ole ihan helppoa.

Hauru taas ei voinut tajuta millään mitä siltä halutaan ja tuloksena onkin tuollainen vähän hillitympi versio tästä nenän pyyhkimisestä. Kuitenkin se ainaa koskee kuonoonsa vaikka se jääkin hipaisun tasolle. Kuvasin Haurun osuuden valon vuoksi ulkona ja siellä oli taas niitä LINTUJA. Siksi se tuijottaa jatkuvasti jonnekin vasemmalleen.

Vaikeuksien kautta voittoon - tämän videon kanssa nimittäin. Monestikohan tuo kamala Movie Maker kaatusi tätä kasattaessa >(

Seuraavaksi olisi tarkoitus kokeilla vähän avoimempaa haastetta, eli mikä tahansa (koiralle uusi) kosketusalustalla opetettu temppu käy. Katsotaan mitä tapahtuu...

5 kommenttia:

 1. Eikun vasenkätinen piti sanomani muut on oikeita koiria.... Joo.

  VastaaPoista
 2. Ju tuo Moviemaker on syvältä ... Itse käytän ohjelmaa nimeltä [url=http://www.solveigmm.com/?Products&id=AVITrimmerCOM]AVITrimmer[/url]. Ilmainen ja suhtkoht helpookäyttöinen softa. Kannattaa tutustua.

  VastaaPoista
 3. Jaahas, tuo linki ei näköjään toimi tollai :(
  Hakusanaksi Googleen siis toi AVITrimmer, niin softan sivut löytyvät.

  VastaaPoista
 4. ^ Kiitos vinkistä, täytyykin kokeilla tuota :)

  VastaaPoista