perjantai 20. maaliskuuta 2009

Ruutua, lintuja ja leluja

Tänään käytiin sitten metsästämässä ihan luvallisesti, nimittäin hanskaa esineruudusta. Periaatteessa tämä oli Haun eka kerta esineruutua. Ensin jäbä ei oikein tajunnut vaikka se näki kun kävin piilottamassa hanskan ja irtoamisessa oli suuria ongelmia. Kävelin sitten hissukseen hanskaa kohti ja Hauru saikin vainun ja kävi hienosti hakemassa sen. Piilotin sen sitten uudestaan ja tällä kertaa Hauru kyllä tiesi mitä pitää tehdä mutta ei jostain syystä saanut hajua kovin nopeasti vaan harhaili ihan liian sivussa. Hanska kuitenkin löytyi eikä Hauru ehtinyt alkaa harkita luovuttamista. Kaipa tuo tuosta lähtee sujumaan.

Luvattomasti metsästettiin myös varista joka suuressa viisaudessaan laskeutui muutaman metrin päähän meistä. Hyvä ettei remmi lentänyt kädestä kun Hauru sinkosi sen kimppuun niin äkisti... Täytyy olla varovainen kun noita lintuja varmasti alkaa nyt näkymään enemmän.

Illalla pojat saivat vielä yllätyksen kun toin niille kassillisen vanhoja pehmoleluja. Haurun naama kyllä venähti kun annoin ensimmäisen Maxille ja perään tuli Haulle kielto omia sitä. Vaan kyllä Hauru sitten riemastuikin kun annoin sille oman lelun ja sitten heti perään toisen ja taas toisen... kunnes sillä olikin melkoinen keko niitä. Oli kyllä aika vaikeaa sitten kun ne piti koittaa jokainen tunkea suuhun yhtä aikaa (ei mahtuneet todellakaan) ja välillä varastaa niitä Maxilta. Max vain kävi hakemassa jonkun toisen lelun sen näköisenä että kyllähän täällä näitä riittää :D Pian Haurukin vissiin huomasi ettei ne nyt ihan heti ole loppumassa ja antoi Maxin olla rauhassa. Olen sanonut että jos Hauru osallistuisi Amerikan Huippuhurtat- ohjelmaan ja voittaisi sen sviitin täynnä leluja sen pää varmaan poksahtaisi. Nytkin se oli jo aika lähellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti