tiistai 10. maaliskuuta 2009

Social butterfly - not

Käytiin tänään poikien kanssa katsastamassa Mäntsälän koirapuisto ekan kerran. Päästiin tyhjään puistoon, olihan tuo aika pieni mutta kyllä siellä koira juosta mahtuu. Puisto oli osittain aika kivikkoinen ja vietti jyrkästi alaspäin. Ihan käypä paikka kuitenkin. Sam koitti juoksuttaa Haurua ja Maxia vaihtelevalla menestyksellä. Max kyllä juoksisi mutta trinsessaa häiritsi lumipaakut ja Hau taas ei kyllä juokse jonkun vieraan miehen kanssa siis todellakaan. Joo ja Sam on siis mun veli jonka Hau on nähnyt monesti. Kyllä ne kuitenkin vähän liikkui. Rotikaa puiston ohi kävelyttänyt nainen huomautti meille että aidassa on reikä! No niinpä olikin, ei oltu huomattu sitä. No onneksi pojat nyt ei mihinkään lähde joten ei haittaa. Kuulemma ihmiset ei tykkää että tuo puisto on tehty ja kiusallaan tekevät siihen reikiä. Tosi ihania ihmisiä.

Tuli meille sitten lopulta seuraakin, kaksi pientä ärrieriä ja nuori rotkula uros. Otin Haun kiinni varmuuden vuoksi ja Max sai moikata kolmikkoa. Kun koirat oli sopiviksi havaittu Haurukin sai mennä sekaan mukaan. Maxin piti tietty vähän elvistellä rotikalle kun se oli alistuvaa sorttia vaikka olikin vähän liian vanha pedoMaxin makuun. Tosin nykyään sille tuntuu kelpaavan uros kuin uros jos vaan ei turpiin tule. Pidin jätkää silmällä ja melko hyvin Max käyttäytyi kun tiesi että mamma vahtii :P Kauhean usein en kyllä viitsi Maxia viedä puistoilemaan koska ei minusta ole kovin asiallista että sen pitää aina härkkiä muita vaikkei se mitään teekään. Nyt Max sai kuitenkin tulla Haurun tueksi ja turvaksi.

Meitä tultiin jo hakemaan kun paikalle tuli vielä toinen rotikka ja a-akita pentu. Jäätiin sitten vielä hetkeksi. Meno oli kuitenkin vähän Haulle turhan villiä, liian monta koiraa yhdellä kertaa, ja lähdettiinkin piakkoin. Autossa Hauru näytti jo aika väsyneeltä mutta ilmeisesti oltiin sittenkin liian vähän aikaa kun tällä hetkellä jäbä riehuu Avallonin kanssa olohuoneessa. Tänne en niitä näe mutta kauhea ärinä, ähellys ja kolina kuuluu. Täytyypi mennä vähän katsomaan niiden perään ettei tule Haulle itku pitkästä ilosta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti