sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

barffaus jatkukoon

Haun barffaus jatkuu näköjään, nyt löytyi jonkun eläimen pää jossa oli vielä selkärankakin kiinni. Tosi ihanaa. Sitä Hauru ei tosin sitten päässyt kunnolla maistelemaan kun tyhmä omistaja ei ensinnäkään suostunut jäämään odottamaan kun Hauru nautiskelee mutta ei myöskään antanut ottaa herkkupalaa mukaan kotiin. Aika epäreilua ja julmaa Haurun mielestä. Hau päätti sitten murtaa muutaman selkänikaman ja mutusteli niitä loppujen jäädessä odottamaan jotakuta toista nälkäistä. Me ei voida näemmä enää astua edes ulos ovesta ilman että Hauru löytää kaikkea omasta mielestään tosi ihanaa syötävää. Vaikka eipä kai tuosta nyt haittaakaan ole kun ei sillä mene edes maha sekaisin. Tämä on varmaan joku universumin kosto-toimenpide kun mulla on aina ennen ollut koiria joiden mielestä raadot on tosi YÖK! Siis nehän on kuolleita, ällöttäviä ja mädäntyneitä eikä todellakaan kivoja noiden kolmen vanhemman mielestä. Ne ei edes pyöri missään ällöttävässä koskaan jos ei Maxin kauneusmutakylpyjä lasketa. Muta nyt ei ole kauhean ällöttävää ainakaan minusta.

TOKOssa harjoiteltiin lisää seuraamista sekä istumaan jäämistä. Nyt Hauru kuunteli paljon paremmin istu- käskyä ja melkein aina tajusi jäädä paikoilleen ekasta käskystä :P Otettiin myös liikkeestä seisomista, Hauru oli selkeästi epävarmempi ulkona mutta se olikin eka kerta kun tuota tehtiin jossain muualla kuin mun olohuoneessa. Häiriönä meillä oli nyt Maxin ja lenkkeilijöiden lisäksi viereisellä pellolla liihotellut lintuparvi ja sitä pitikin kääntyä tuijottamaan aina välillä. Kertaakaan Hau ei silti koittanut karata jahtaamaan niitä mikä oli ihan hienoa. Tosin yhtään lähemmäs tuskin oltaisiin voitu mennä.

Nähtiin myös todella pitkä letka moottoripyöräilijöitä ja Haurun piti ihan pysähtyä tien laitaan niitä ihailemaan. Sitten kun ne oli menneet Hau tuli vielä ihan innoissaan mun luo sen näköisenä että 'VAU! Näitkö! Tuollaisen mäkin haluan!' Selvä prätkäjengiläisen alku tämä Hauru.

Kotona tehtiin vielä piha-hommia ja Haurusta oli ihan outoa että mä olin ulkona mutta en tehnyt mitään koirien kanssa. Haravoin vain tyhmänä maata. Ensin Hau koitti ärsyttää mua hyppimällä ja sitten se valitsi uhrikseen Maxin mutta kummaltakin suunnalta tuli vain pikainen kurinpalautus. Haun piti sitten tyytyä viihdyttämään itseään ja alkoi jahdata häntäänsä kauhealla tohinalla. Mun alkoi vähän käydä sitä sääliksi kun toisella ei ole parempia leikkikavereita joten käytiin hakemassa Yoda ulos kun se on parhaillaan hoidossa mun vanhemmilla. Vihdoinkin löytyi joku joka leikkii Haurun kanssa :D Ne vetikin sitten ympäri pihaa useamman tunnin joten tänään pitäisi olla rauhallisia poikia. Ainakin vähän aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti