sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Hauru barffaa

Aamulla harjoiteltiin seuraamista missä on edelleen vähän jätättämis ongelma. Tai oikeastaan Hauru haluaa tuijottaa mun vasenta kättä (sen pitäisi kyllä tietää ettei mulla ole siinä mitään) ja siksi seuraa väärässä kohdassa. Jos mulla on vaikka remmi kädessä niin sitten se seuraa hyvin kun eihän mulla voi olla nami ja remmi molemmat yhtäaikaa... Harjoiteltiin myös luoksetuloja ja varsinkin istumaan jäämistä. Luoksetulot oli ihan ok, välillä se tulee kyllä tosi vinoon. Tosi hyvin Hauru keskittyi vaikka Max koitti hirttää itseään bussipysäkin tankoon vähän matkan päässä. (Maxista oli jotenkin ihan kauheaa joutua odottamaan kiinni sillä aikaa kun me Haun kanssa tokoiltiin.) Muutenkin Haurulla on minusta tosi hyvä kontakti ja se on tosi innoissaan kaikesta tekemisestä.

Lenkillä Hauru löysi jonkun vaalean karvan peittämän ruumiinosan jonka se nielaisi kokonaisena :/ Tosi ihanaa, toivottavasti se sulaa mahassa hyvin eikä tule mitään tukosta. Tai sitten se oksentaa sen yöllä jonnekin yllätykseksi. Muutenkin Hauru juoksenteli metsässä välillä todella pitkällä, ehkä etsimässä riistaa, ja oli holtiton ylipäätään. Täytyy katsoa missä tuota jätkää uskaltaa pitää irti ettei se pääse hätyyttelemään lintuja. Ainakin se silti tuli luokse aina pyydettäessä.

Illalla otettiin vielä ihan vain pari toistoa noutoa mikä sujui tosi hyvin sekä valoja jotka nekin menee jo ihan rutiinilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti