maanantai 13. huhtikuuta 2009

Kyläilijöitä

Päivä aloitettiin Haurun ensimmäisellä "vieraan" ihmisen tekemällä jäljellä. Eihän Verna nyt kauhean vieras ole mutta kuitenkin. Käskin laittaa jäljelle namia eikä tehty kovin pitkää kun en tiennyt miten Hauru asiaan suhtautuu mutta se menikin ihan sen näköisesti ettei edes huomannut mitään eroa. Ja namit jäi metsään joten turha kai niitä sinne on viljellä kun ei tuo niistä nyt kuitenkaan piittaa ja jäljestysintoa tuntuu riittävän ilmankin. Jäljelle lähtö oli taas tosi hankala, Haurua on hirveän vaikea saada rauhoittumaan edes pieneksi hetkeksi. Heti kun se vilkaisi mua annoin sen sitten aloittaa. Turha vaatia sen kummempaa keskittymistä kun sitten saataisiin olla siellä kolme tuntia ainakin ja toisaalta ihan kiva että se on ainakin innokas :P Itse jäljen Hau ajoi aika tarkasti, kerran jouduin stoppaamaan. Oltiin jo aika lähellä loppua joten luulen että se sai ilma-vainun lopussa odottavasta purkista ja meinasi oikaista sinne. Stopin jälkeen Hau sitten jäljesti loputkin ihan OK. Loppupalkkana oli NEUta ja se kyllä kelpasi jätkälle.

Kun me odoteltiin kaupan ulkopuolella oli Hau taas sitä mieltä että kaikki ohikulkijat on tosi ihania ja halusi että Hauru hyppii niiden päälle. Mä en ollut ihan samoilla linjoilla Haun harmiksi. Siihen tuli sitten tuttu pariskunta ja niitä Hauru sai moikata mutta mun yllätykseksi se pelästyikin tätä miestä ja jäi vähän matkan päähän haukkumaan. Naista se kyllä moikkasi ihan iloisena. Vähän ihmeissään siitä lähdettiin ja kotona Hauru esitti samaa epäluuloisuutta ja rähinää meidän miespuolisia vieraita kohtaan. Tämä onkin ihan uutta, lapsia Hauru on kyllä aristanut mutta nyt sitten miehiäkin näköjään :/ Tätyy katsoa miten homma kehittyy ja ehkä sittenkin vaihtaa sellaiseen näyttelyyn jossa on naistuomari. Toivottavasti tämä on joku vaihe vaan koska ei Hauru ole aiemmin miehiä pelännyt. Sinänsä ei ihme koska eipä Haurun elämässä juuri ole miehiä mun isän lisäksi.

Hauru sai leikkiä Camilla- doggin ja Miina- bouvierin kanssa ja Camilla on kyllä tosi mahtava "jänis" joten Haurun pitäisi olla ihan tyytyväinen poitsu. Miina oli Haurusta välillä ihana nainen jolle piti esitellä kosio-liikkeitä vaikka Miina ei kyllä innostunut. Asiaan kyllä varmaan vaikutti Gizmon juoksusta tulleet hajut, toivottavasti. En mä nyt toivoisi että tuo jätkä muuttuu ihan hormooni-hirviöksi. Onhan se tietty nyt vasta lähiaikoina keksinyt naiset joten homma varmaan tasoittuu tulevaisuudessa... Toivossa on hyvä elää ainakin.

Koitettiin myös vähän TOKOa ja koiratanssia mutta Haurulla oli mielessä vain hetki sitten lenkille lähtenyt Gizmo ja treenit jäivät suhteellisen lyhyeksi. Aika hyvin pikkumies kuitenkin toimi, onhan juoksuinen narttu melkoinen häiriö ja hallinta ei ole mun ja Haurun suhteessa ylipäätään ihan parasta laatua. Sen näkee jo riistan perässä juoksemisessakin. Toivottavasti tämäkin homma paranee ajan kanssa vaikka ehkä auttaisi jos mä en aina antaisi Haurulle niin helposti periksi :P Jokatapauksessa Hauru kuulemma seuraa tosi hyvin ja suorassa (paitsi silloin kun se jää tuijottamaan mun kättä) ja muutenkin hommat näytti olevan hyvällä mallilla. Hyvä niin :D Jatkamme siis samoilla linjoilla eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti