torstai 9. huhtikuuta 2009

Treeniä

Otettiin taas valoja ja nyt se tuntuukin menevän ihan hyvin. Hauru tarjosi uutta kosketusta heti namin saatuaan eikä yrittänytkään venkuloida kaikkea muuta. Hauru kylläkin tökkää katkasinta joko niin sinne-päin tai niin hiljaa ettei se oikeasti sammuta valoja kuin satunnaisesti. Meinaankin että kunhan tuo kosketusalusta on kokonaan häivytetty niin voisi varmaan ottaa kriteeriksi sen että valojen täytyy sammua/mennä päälle. Eiköhän tuosta tule ihan hyvä nyt kun Hau on päässyt estoistaan.

Koitettiin myös pitämistä pitkästä aikaa, ensin Hauru ei millään tajunnut mitä siltä halutaan ja mä meinasin jo tuskastua koko hommaan. Pitikin olla opettamatta sille mitään vihjettä tohon liikkeeseen. Lopulta Hau sitten keksikin jutun juonen ja muutaman kehun jälkeen oltiin takaisin siinä mihin viimeksi jäätiinkin: Hauru otti muovisen lelun hienosti suuhun ja piti siitä kiinni vaikka mä koitin nykiä sitä sen suusta. Hienosti Hauru muisti ettei irti lasketa ennenkuin annetaan lupa. Nyt pitäisi siis alkaa houkutella sitä ottamaan askelia kapula suussa (ja etsiä se meidän oikea harjoituskapula jostain kaapista). Mä luulen ettei Hauru ole varsinaisesti yhdistänyt tuota oikeaa luovutusasentoa sen kummemmin, kunhan vaan istuu, joten voi olla vähän hankalaa ensimmäisillä kerroilla.

Max kävi aamulla heittämässä talviturkin pois, Haurun katsoessa järkyttyneenä vierestä. Oikeastaan tämä taitaa olla harvinaisen myöhäinen uimakauden aloitus Maxille. Katsotaan jos Haurunkin saisi innostumaan asiasta, tosin vasta sitten kun on oikeasti lämmintä eikä tarvi uida jäiden seassa... Syksyllä ainakin Haurusta oli äärimmäisen ällöttävää joutua veden varaan (älä sitten hölmö aina juokse järveen) mutta laitetaan se iän piikkiin. Eikä silloinkaan enää mitkään lämpimät kelit olleet, sen puoleen.

Huomenna mä olen vakaasti päättänyt tehdä Haurulle jäljen joten luultavasti sataa vähintäänkin vihreitä pikkumiehiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti