lauantai 9. tammikuuta 2010

Hyppyä alustalla

Kokeiltiin tänään hyppyä kosketusalustan kanssa jotta Hau a) seisoisi paikoillaan hypyn jälkeen b) menisi vähän kauemmas esteestä seisomaan. Kokeiltiin tuota hieman jo muditokoilussa mutta Haurulle ei ihan täysin auennut homma vieraalla alustalla. Näköjään pitää jätkälle muistuttaa ihan kunnolla kosketusalustan funktio :P Aluksi homma toimi tosi hyvin, Hauru hyppäsi esteen ja hakeutui heti alustalle, kääntyi minua kohti ja... tunki myös takajalkansa alustalle tasapainotellen sitten hankalassa asennossa namia odotellen :D Voi toista, olin kyllä muistutellut sille alustaa ennen "tositoimia" mutta jotenkin se silti luuli että sen pitäisi tehdä kuppiin sulloutumistemppu :D Seuraavaksi ohjelmistossa on siis pika-kurssi aiheesta kosketusalusta.

Tulisi kyllä aika hauska alo-luokka meille kun liikkeestä maahan Hau 'kumartaisi', seuraamisen täyskäännöksissä se vetäisi aina pari kieppiä peruuttaen minun ympäri ja sitten vielä hypyssä seisoisi tassut supussa... Tyylipisteitä irtoaisi varmana :D

Ollaan muutenkin harjoiteltu tuolla esiin tulleita asioita sekä opeteltiin kaivamaan käskystä (sisällä), Hauru tajusi homman idean nopeasti mutta se kaivaa useimmiten vain yhdellä tassulla. Täytyy koettaa vielä saada tempusta enemmän kaivamisen ja vähemmän kuopimisen näköistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti