tiistai 16. helmikuuta 2010

Taas hiljaiseloa

Haurun kanssa ei ole voinut tehdä paljon mitään, Gizmo on vanhemmillani hoidossa juoksun vuoksi ja Hauru on taas ihan omissa maailmoissaan. Tänään Hauru on kuitenkin syönyt eikä se enää huuda joten eiköhän Hau ala olla oma itsensä. Haurun kastrointia on taas pohdittu kun siihen vaikuttaa kaikkien lähinaapurien narttujen juoksut tosi paljon mutta on tosi vaikeaa päätyä mihinkään lopputulokseen.

Maxin kanssa ollaan hömppätottisteltu senkin edestä, on se kyllä yksi hönö. Nykyään kun en vaadi siltä yhtään mitään se tykkää tottiksesta ihan eri tavalla ja tekee jokseenkin innokkaasti asioita. On toisaalta jännä katsoa miten liikkeiden täsmällisyys rapistuu kun "pikkuasioista" ei pidetä enää kiinni... Eihän Maxin tottis mitään kaikkein kauneinta ole koskaan ollut, esim. sen perusasento oli aiemminkin ihan hirveä, mutta nykyään Maxia en kyllä kehtaisi ilmottaa BH- kokeeseen vaikka se liikkeet periaatteessa osaakin. Ei siis taida ikinä toteutua tuo tavoite vaikka ne alkuperäiset ongelmat ovat ehkä pikkuisen korjaantuneet. Kivaa on, se on kai se pääasia, vaikka toisinaan tekisi mieleni ihan kauheasti korjata joitain asioita. Edes vähän. Vaan ei se sitten jäisi vähään kuitenkaan :P

2 kommenttia:

  1. Mitä "mutta" -kohtia kastroinnissa on?

    VastaaPoista
  2. Minulla on kokemuksia koiran käytöksen muuttumisesta huonoon suuntaan kastroinnin seurauksena enkä haluaisi että ihana Hau muuttuu mihinkään. (Lukuunottamatta tietty tätä narttujen kanssa sekoilua. Ja jos urosten vihaaminen lientyisi edes vähän niin ei haittaisi.) Jos lisätiedot tästä kiinnostaa niin voin laittaa sähköpostia, en halua tänne kirjoittaa enempää.

    Tuntuu myös vähän epäilyttävältä leikellä koiraa vain jotta sen kanssa olisi helpompi harrastaa... Tyhmää kenties, ei koira niitä kiveksiään kuitenkaan kaipaa. Kuitenkin halusin ihan ehdottomasti uroksen ja nyt sitten valitan kun sellainen on talossa. Hauru on kyllä "hullumpi" kuin ne urokset joiden kanssa olen aiemmin elänyt mutta ei tuo sen käytös kuitenkaan taida mitään epänormaalin voimakasta olla.

    VastaaPoista