perjantai 26. helmikuuta 2010

Talvileikkejä

Olen käynyt Haun kanssa kahdestaan aina silloin tällöin umpihankilenkeillä, ihan hyvää kuntoilua sekä koiralle että omistajalle. Hau on hauska, se kulkee minun jäljessäni paikoissa joissa lunta on n. polven korkeudelle ja vähälumisemmissa paikoissa on Haun vuoro aurata reittiä ja meikä tulee perässä :D Jos tulee joku Haurulle turhan hankala kohta sen tunnistaa helposti kun Hau alkaa vinistä (kuten aina jos asiat ei mene sen tahdon mukaan). Enimmäkseen Haurulla on silti päällä jo pentuna tutuksi tullut motto 'teen ite, ei tarvi auttaa'.

Tänään Hau ja Max sai leikkiä Sapin ja Lulun kanssa pihalla. Melko kivasti ne leikkivät keskenään, Sapi enimmäkseen tottelee ja kun tuolla on niin paljon lunta on Hau ketterämpänä muutenkin paremmissa asemissa. Lulun ja Maxin välillä oli ensin vähän kommunikaatio-ongelmia kun Maxia pelotti että Ringo (rip) tulee kanssa pihalle ja Maxin luimistelu ja ärhentely oli taas Lulusta epäilyttävää. Lisäksi Lulu olisi halunnut leikkiä kepeillä joita se löysi uusia sitä mukaan kun heittelin niitä pois, miten niitä voikin löytyä noin paljon lumenpeittämältä pihalta? Epäilen kuitenkin ettei yhdistelmä Hauru + keppi + (enemmän tai vähemmän) vieraita koiria ole välttämättä kovin hyvä yhdistelmä. Hau kun ei aina oikein handlaa noita kilpailutilanteita kauhean hyvin. Muuten nelikko leikki kivasti pihalla kunnes Lulu ja Max hyytyivät ja päätin laittaa tytöt sisälle.

Haun käsilläseisomistemppu on kaiketi siinä vaiheessa, tai ainakin lähellä, että pitäisi alkaa palkkaamaan kun Hau ei nojaa minun käteeni niin paljoa... siitä sitten se oppisi pitämään jalat ilmassa. Saa nähdä mitä tuleman pitää kun olen tainnut saada melko ihmeellisiä asioita sheipattua aina kun on vaadittu erityisen tarkkaa ajoitusta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti