sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Päivän ohittelut

Haurun kanssa ollaan nyt muutaman päivän sisällä ohitettu useita ratsukoita joista yhdellekään Hau ei ole räyhännyt. Se ei muutenkaan vaikuta enää pelkäävän hevosia ainakaan ohitusetäisyydeltä ollenkaan. Sen sijaan epäilen että Hau mielellään koettaisi juoksuttaa niitä jos vain saisi.

Tänään ohiteltiin useampikin koira kauniisti ja yhden perässä kuljettiin jonkun matkaa. Hienosti Hau hillitsi itsensä, vikisi tietty, mutta ei räyhännyt ja otti minuun kontaktia ihan pyytämättä. Melkein kotiovella ohitettiin ranskanbulla joka käveli keskellä kävelytietä, se meni Haurusta liian läheltä :/ Ärsyttävää että lopuksi piti tulla epäonnistuminen mutta en kuitenkaan jaksanut lähteä metsästämään uutta ohitettavaa.

Eilen aamulla laitoin koiruuksille maksalaatikkoa ruoan sekaan ja Hau sekosi ihan kokonaan. Se ryntäili, vinkui ja raapi ulko-ovea kunnes laskin sen pihalle. Siellä Hau sitten haukkui ja juoksi pihaa ympäri... Oli ilmeisesti herkullista ruokaa ja piti sitten kertoa muullekin maailmalle. Ei ollut kuitenkaan niin hyvää ettei saisi sanotuksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti