keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Pilleristi

Avallonin jalka turposi haloksi tässä viikonlopun aikana ja tarkemmissa tutkimuksissa löytyi ihan pikkuriikkinen reikä joka on kaiken syypää :/ Nyt neidillä on sitten lääkkeitä vaikka muille jakaa. No oikeastaan vain antibiootit ja kipulääke mutta kun niitä vähän puolitellaan niin saadaan aikaiseksi neljä tablettia/ruokailu. Laitan lääkkeet sen ruoan sekaan mutta huomasin että Avallon jättää ne aina kupin pohjalle viimeisiksi... ja syö ne sitten kuitenkin :D Avallon on sen verran ahne ettei se voi jättää mitään kuppiin vaikka haluaisikin. Taitavasti se kyllä erottelee pienet lääkkeet muun ruoan seasta.

Maxista oli järkkyä kun meidän pihalla oli vieras ihminen ja se vielä koski Avalloniin! Voi järkytys. Olen huomannut että Maxista on tullut viime aikoina epäluuloisempi vieraita kohtaan ja se vartioi laumansa jäseniä, tosin se ei kyllä uskalla tehdä muuta kuin mölistä matkan päästä (ja sekin käsketään lopettamaan). Muuten Max tuntuu nyt vielä syksyn / talven aikana entisestään vähentäneen turhaa stressaamista eikä se esim. nouse ollenkaan ylös vaikka liikun talossa. Tai vaikka lähtisin pois. Ja jos tiuskaisen sille jostain tai komennan Haurua vähän kovemmilla äänenpainoilla (...) ei Max saa mitään paniikkikohtauksia, ainakaan useimmiten. No onhan se asunut täällä jo 3½ vuotta, ehkä on jo aika huomata ettei sitä olla hylkäämässä ja jos meikä vähän hermostuu niin taivas ei tipu niskaan.

Haurun elämässä ei ole tapahtunut ihmeempiä, uusi temppu on nenäliinan tuominen kun aivastan. Kuiskaaminen on jo ihan pala kakkua ja repparissa olemista on harjoiteltu myöskin. Muuten Hau vain lenkkeilee, vahtii pihaa ja sisällä me pelataan GuildWarsia niin että Hau on sylissä antamassa ohjeita. Ja välillä se läpsii näppäimistöä ja mm. yrittää lähettää viestejä allianssini ihmisille. En kyllä tiedä onko kllkj unkaria ja ymmärtääkö sitä kukaan suomalaisessa allianssissa. Varmaan Hauru oppii kohta käyttämään tietsikkaa itsekin. Tai sitten se osaa jo ja käy salaa katsomassa mudi- tyttöjen kuvia kun en ole kotona...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti