torstai 18. maaliskuuta 2010

Sitä sun tätä

Hau on oikein hyvin pysynyt poissa takapihalta, pari kertaa olen käynyt huutamassa sen pois sieltä näiden muutaman päivän aikana ja silloinkin sillä on ollut aidan ylittämiseen joku "syy" kuten fasaani. Tietty ihan 100 varma en ole siitä etteikö se olisi livahtanut taakse niin etten ole huomannut. Hauru on kuitenkin tunteja pihalla vartioimassa ja vaikka koetan sitä ikkunasta vahtia niin toki muutakin tulee tehtyä.

Olen ilmeisesti päätynyt siihen että Hauru kastroidaan tässä jossain vaiheessa, tämän vuoden puolella. Paitsi jos muutan vielä mieltäni :P Kunpa kastrointi edes vähän viilentäisi Haukkusen tunteita muita uroksia kohtaan. Lenkillä tässä yksi päivä joku koiruus pääsi vähän karkaamaan meidän luokse ja Hauru oli salamana valmis tekemään kilon paloja tästä tunkeilijasta :/ Joka tapauksessa päästään sitten noista "naishuolista" eroon jos ei muuta. Ja tämä on siis se pääasiallinen syykin kastrointiin, jatkuva syömättömyys ja stressaaminen tuskin ovat kovin hyvästä. Jos Hauru ei ottaisi jokaisen lähinaapuruston nartun juoksuja näin raskaasti niin jätkä saisi ehdottomasti pitää kaikki miehiset osansa koskemattomina.

Tuli muuten taas testattua ettei Hauru vieläkään syö nakkeja täällä kotona. Vieraiden treeneissä tarjoamana ne kyllä kelpaa mutta minulta saatu nakin pala kelpasi ainoastaan hetken aikaa leikkikaluksi :D Kuivattu maksa on myös ei-niin-hyvää vaikka sitä suostutaan sentään syömään. Hau haluaa siis edelleen kunnon lihaa eikä mitään outouksia :D Ainakin sillä on selkeä linja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti