torstai 15. huhtikuuta 2010

Kastraatti

Kotiuduttiin juuri eläinlääkäriltä, hyvin meni leikkaus. Hauru on vieläkin vähän sekaisin mutta aloillaan se ei haluaisi pysyä vaan vaihtaa paikkaa kokoajan ja kitisee. Ininästä minua varoiteltiinkin mutta Haurullehan se on ihan tavallinen olomuoto, se on tuollainen kitisijä silloinkin kun sillä ei ole mikään "vialla". Tulee varmaan ihanat pari päivää kun jäppinen osoittaa mieltään... Kuun alussa alkaviin kursseihin mennessä Haun pitäisi olla jo ihan kunnossa joten voidaan varmaankin osallistua ihan hyvillä mielin kaikkeen mihin ollaan ilmoittauduttu.

Edelleenkään en ole ihan täysin ilahtunut tästä käänteestä mutta Haurun himot ovat alkaneet aiheutta kinaa myös lauman sisällä joten kastrointipäätös tapahtui jo rauhan säilyttämiseksi. Lisäksi Hauru ei nyt kuitenkaan näytä tulevan yhtään fiksummaksi iän myötä, sen käytös on taas pahentunut ihan selkeästi. Eikä tämä jatkuva stressaaminen, syömättömyys yms. voi olla Haurullekaan hyväksi. Eiköhän tämä tästä, toivottavasti osoittautuu että olen ihan turhaan ollut epäileväisillä mielin :)

Niin ja Hauru painoi vähän päälle 16 kiloa, aika samoissa se on siis pysynyt. Olen ilmeisesti oppinut vähän säännöstelemään sen ruokia paremmin :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti