tiistai 4. toukokuuta 2010

Ihqutusta ja reikäpäisyyttä

Äitini vitsaili kuinka kirjoitan aina miten hieno ja taitava Hauru on, ei oikeastaan tarvisi edes raportoida mitä ollaan tehty kun aina minulla on samat jutut. Joskus olen toisissa blogeissa (useissa, tämä ei ole suunnattu yhtään kenellekään!) lukenut valitusta samasta aiheesta, ettei saisi aina vain kehua koiraansa. Mutta minkä sille voin kun Hauru on tosi ihana, taitava, kaunis, mahtava, älykäs, täydellinen, kiltti, komea, hassu ja öööh... ainutlaatuinen superkoira joka kaikkien onneksi koristaa olemuksellaan ympäristöään :P

Tosiasiassa kirjoitan välillä muutakin kuin kehuja, juttuja Haurua pelottavista asioista, Haurun koira-aggressioista ja asioista joita en osaa kouluttaa sille. (Nouto... nouto kaukokäskyt nouto. Pahuksen nouto.) Ne vain tuppaa jäämään vähän taka-alalle kun Haukkunen on niin rakas, silloinkin kun se ei ole niin ihana.

Nyt voin kuitenkin sanoa että Hau on ihan oikeasti reikäpää. Havaitsin tämän päivällä pihalla, ensin Hau vaikutti ihan normaalilta ja seuraavaksi kun katsoin niin reikäpäisyys oli ilmestynyt :o Lisäksi reikä on ihan silmän yläpuolella, onneksi se (mikä se sitten onkin) ei ole osunut milliä alemmaksi. Reikäpäisyyden pitäisi siis korjaantua itsekseen muutamassa päivässä ;)

Käytiin tänään pitkällä lenkillä ihan kahdestaan, Hauru on niin kivan reipas. Vaikka aika pitkä pätkä oli autotien reunaa niin Haurusta ei ollut yhtään tylsää. Max inhoaa autotienreunalenkkejä ja Ambara jakoi nämä tuntemukset sen kanssa. Sai Hauru olla irtikin ja siitä(kin) pätkästä se otti kyllä kaiken ilon irti, juoksi laajaa ympyrää pellolla, kävi vahingossa uimassa ojassa (toivottavasti se saisi jo uida...) ja teki pistoja metsään. Ja tuli heti luokse aina kun pyysin :) Haun kanssa on niin kiva lenkkeillä kun se on jotenkin menevä ihan eritavalla kuin Max, yhtään Maxia väheksymättä. Maxin kanssa on myös tosi kiva lenkkeillä, toisista syistä vain. Maxin kanssa kun ollaan kahdestaan niin mieli lepää kun ei tarvitse kiinnittää ympäristöön mitään huomiota, lompsii vain menemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti