keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Kisavalmennusta

Tänään oli siis eka kerta kisaamaan suuntaavien toko- kurssia. Olin varannut ihan liikaa aikaa matkaa varten, pitäisi uskoa että meiltä kentälle käppäilee kevyesti puolessatoista tunnissa, vaikka jumiteltaisiin kiinnostavien hajujen äärellä. (Ei satanut koko päivänä, jee!) Haurulla oli siis kentällä aikaa räyhätä toisille koirille ja ihmisillekin. Paikalla oli lapsi joka ehkä sai Haurun pasmat niin sekaisin (vaikka lapsi vain oli, ei riehunut tms.) että se pelkäsi vaihteeksi kaikkia aikuisiakin paitsi yhdelle miehelle se ei rähjännyt. No, eipä siinä mitään, nykyään taas jokseenkin tavallista Hau käytöstä kuitenkin.

Kun vaihdoin sille tokovermeet valjaiden tilalle, loppui rähistely ja luimistelu kun nyt tehdään TOKOA. Hauru oli oikein pätevä, aiheena oli seuraaminen ja kommentit oli että Hau seuraa todella kauniissa paikassa paitsi edistäessään :P Tehtiin myös itseksemme jääviä, oikein hyvin oli herra kuulolla. Lopuksi oli paikallamakuu jossa ei myöskään vakavia ongelmia, edelleen sitä vinoutta on vaikka huomattavasti vähemmän kuin ennen. Lisäksi Hauru kyllästyy herkästi ja sen pää alkaa pyöriä joten koetin palkata sitä suoraan eteen katsomisesta. Oikein taitava Hauru, ainakin minun mielestä. No eihän meillä alon liikkeet oikeastaan olekaan se ongelma, omistajan epävarmuus on. Mutta koetan nyt ilmoittaa Haun johonkin kokeeseen, meni sitten miten meni.

Niin ja me leikittiin vähän myöskin :D Koska ohjaaja haluaa ilmeisesti kaikkien ensikerralla ainakin kokeilevan lelupalkkausta ajattelin katsoa samantien tuleekohan siitä mitään. Hauruhan leikkii jo melko hyvin pihalla ja jonkun verran on lelupalkkaustakin käytetty mutta häiriössä se ei ole ikinä ennen onnistunut. Eihän se nytkään mitän maailman upeinta taistelua ollut mutta jo se että jätkä ylipäätään leikki oli mahtavaa. Ja Hauru ei lainkaan paineistunut leikistä, päin vastoin :) Hienoa edistymistä nyt ihan muutaman kuukauden sisällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti