keskiviikko 12. toukokuuta 2010

tokoilut

Aluksi Hau oli hyvin haahuileva ja haisteli maata >( mutta loppua kohden keskittymistä alkoi löytyä. Leikkimistä yritettiin mutta tänään se leikki ihan selvästi vain miellyttääkseen minua ja namien toivossa joten turha yrittää vängätä asiaa. Leikki on edistynyt kuitenkin tosi paljon joten yritän nyt olla pilaamatta asiaa liialla yrittämisellä.

Tällä kertaa aloitettiin luoksetulolla joka nyt ei ole Haun vahvimpia puolia parhainakaan päivinä, vauhti oli taas mitä oli ja lopun sivulletulo vähintäänkin puuttellinen :P Voisi sanoa että olematon kun Hau miettii että mitä hittoa... ai niin pitiks tässä tulla sivullekin... pitäisiköhän istuakin?? Ja samaan aikaan minä stressaannun kun se on sentään irti muiden koirien läsnäollessa - ilman aiettakaan karkaamisesta muualla kuin päässäni. Huomaa kuitenkin ettei olla tehty loppuun asti tuota pitkään aikaan. Sivulletulossa Hau tekee sellaisen tyhmän kiepin takanani (syystä että en silloin reilu vuosi sitten ihan ymmärtänyt miten edestä sivulle tapahtuu "oikein") ja saatiin ohjeita opettaa se pois. Hau ainakin tuossa kentällä alkoi jo tajuta ideaa mutta tuota saadaan kyllä harjoitella paljon jotta se menee koiran ja ohjaajan selkäytimeen. Periaatteessa Haun pitäisi kyllä osata oikea liikerata joistakin sen tempuista.

Lisäksi liikkeestä seisomista, en oikein tiedä miltä se näytti. Minusta Hau tekee sen hyvin mutta ottaen huomioon miten paljon ongelmia seisominen tuotti niin luulen että pelkkä pysähtyminen ylipäätään saa minut iloiseksi :P Tehtiin ravistakin seisomisia ja kyllähän se seisoa osaa, nykyään.

Paikalla makuun tein itseksemme mutta en tiedä kuinka pitkä aika, varmaan kuitenkin pari minuuttia? Tai jotain sinne päin? Ehkä. Hyvin Hauru pysyi vaikka muut harjoitteli liikkeestä seisomisia ja hälinää oli lähiympäristössä. Yllättävät äänetkään ei aihaeuttaneet nousemisia. Eikä Hau tällä kertaa mennyt edes yhtään vinoon. Luoksepäästävyys vielä lopuksi, Hauru nousi vastaan jokseenkin epävarmana. Parempi silti kai? kuin että se pakittaisi pois. Hauskaa oli jokatapauksessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti