keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Tokokurssi

Päästiinkin tokoilemaan, kiitos meidän kouluttajan :D Haurua kiinnosti lähinnä kentän hajut ja se imuroi muilta pudonneita nameja kokoajan, blaah. Ja kun se on jo niin hyvin alkanut oppia pitämään päänsä ylhäällä mutta ei kai sitä aina voi. Tai jotain. Ihan näin itsekkäistä syistä toivoisin kyllä että ihmiset eivät kylvisi ruokaa koulutuskentille...
Luoksepäästävyys ihan ok, nousi hieman vastaan mutta korjauksen jälkeen pysyi sivulla.
Liikkeestä seisominen onnistui ihan hyvin vaikka seuraaminen oli kokoajan aika kyllästyneen oloista.
Maahanmeno ei sitten luonnistunutkaan yhtään vaikka olin pyytänyt sen muutaman kerran ennen meidän vuoroa maahan jotta se tajuaisi varmasti ettei nyt tehdä liikeestä seisomista. Vaan eipä tajunnut silti. Hinkkaamisella Hau alkoi mennä maahan ja tajusi yht'äkkiä mitä maa taas tarkoittaakaan. Sitten pystyin tekemään vaikka peräkkäin liikkeestä seisomista ja maahanmenoa ongelmitta kuten yleensäkin. Aika kauheaa seuraamista vain...
Tein kahdet paikallamakuut, hyvin pysyi kun häiriönä oli mm. vieressä vinkupalloileva koira. Kerran Hau luullakseni meinasi vaihtaa lonkalle mutta muisti sitten ettei niin saa tehdä. Tai saattoihan se olla jotain ihan muutakin nykimistä.
Hyppyä käytiin myös läpi, ihme kyllä Hau teki liikkeen ihan oikein, joskin superlaiskasti. Kerran se ei lähtenyt käskystä koska minulla oli (tyhjä!) käsi nyrkissä, pitää muistaa olla tekemättä niin ainakaan kokeessa... Mutta ainakin se pysähtyi esteen taa eikä lähtenyt hillumaan mihinkään :) Jotain on meidän hienon kastelukannuesteen kanssa treenaminen siis hyödyttänyt.

Tassu näyttää parantuvan hiljakseen, eiköhän me voida muutaman päivän päästä alkaa lenkkeillä ihan normaalisti. Toivotaan ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti