torstai 3. kesäkuuta 2010

Kyllä se kotona osaa...

Tehtiin ihan pikaiset, tosi reippaat ja iloiset treenit aiheena luoksetulo ja perusasennossa odottaminen. Luoksetulon tein aluksi ihan sääntöjen mukaan, testin vuoksi, ja eihän siinä ollut mitään vikaa. Tietenkään. Jopa perusasento lopussa tapahtui ilman viivyttelyä :P Tai no voisihan vauhtia olla vieläkin enemmän, Haurun yleisongelma. Ihan turha kiirehtiä kun rennomminkin pääsee perille, sanoo Hau. Laukalla Hau kuitenkin tuli ja suoraan sivulle. Otettiin vielä pari toistoa niin että juoksin karkuun.
Seuraamista myös, Haurusta seuraamisesta on tullut jotenkin hirveän kivaa... Olisi silti toivottavaa että pysähtyessäni koirakin pysähtyisi eikä "seuraisi" vielä metriä tai paria... Tosin minussa on vika kun en muista aina hidastaa kunnolla ennen pysähtymistä.
Lopuksi vielä sitä perusasennossa odottamista. Yritin palkata satunnaisesti välillä ihan lyhyin välein ja välillä vähän pidemmin. Välillä sanoin valmis jolloin Hau kävi tarkalleen joka toinen kerta maahan johon en juurikaan reagoinut, kunhan pyysin Haun ylös. Kun onnistui kunnolla pari kertaa peräkkäin niin lopetettiin.
MH- testin ilmo on lähtenyt ja ilmeisesti me nyt kaiken jahkailun päätteeksi mennään koettamaan onneamme myös aloon. Täytynee treenailla tuota luoksetuloa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti