keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Mölleilyä

Vikana kurssikertana oli möllitoko jossa liikkeet suoritettiin lähes kokeenomaisesti. Nameja ei periaatteessa saanut käyttää ollenkaan joten tämä oli ensimmäinen kerta Haurulle kun se on (melkein) suorittanut alokasluokan kokonaan ilman nameja. Paikallamakuu oli kylläkin vain minuutin ja seuraamisia oli vain yksi kappaletta, lisäksi Hauru oli remmissä kokoajan vaikka remmin toinen pää ei ollutkaan missään kiinni. Pitäähän sitä joku turva ihmisellä olla :P Hauru oli vuorossa ensimmäisenä joten mitään tauon tapaista ei ollut.

Eli möllialo ja tuomarina Petra Peuhu :D
Luoksepäästävyys: 10 x1=10
Paikalla makaaminen: 1 min. 9 x3=27
Seuraaminen: 9,5 x4=38
Maahanmeno liikkeestä: 9,5 x2=19
Luoksetulo: 7 x4=28
Seisominen liikkeestä: 8 x2=16
Hyppy: 7,5 x2=15
Kokonaisvaikutus: 9 x2=18
yht. 171 sij. 2/3

Mitä muistan niin luoksepäästävyydessä Hau nousi ylös kuten tavallista ja saa minun puolesta noustakin kunhan pysyy rauhallisena kuten tänään. Koko koetta vaivasi taas ihan järkyttävästi uusiutunut menenpä maahan 'valmis' sanasta, Hau teki sen kaiketi melkein joka liikkeessä. Voi elämä. Paikallamakuusta meni piste kun jäin lähemmäs seisomaan. Hau oli jotenkin tosi levoton ollut jo odotellessamme ja yritti ennakoida maahanmenemistä koko ajan. Maassa se sitten katselikin ympärilleen, haisteli kenttää yms. mutta pysyi sentään koko minuutin ja olisi pysynyt varmaan toisenkin. Nousi muistaakseni ekalla käskyllä sivulle. Seuraaminen oli hienoa mutta lopun täyskäännös-liike seis kuviossa oli kiinnostavaa sähellystä. Liikeestä maahanmenossa ei mitään ongelmia. Luoksetulo olisi oikeasti mennyt kaamealla tavalla nollille mutta kun kyseessä oli leikkimielinen kilpailu niin saatiin seiska, pysyihän Hau sentään istumassa :P Hauru lähti tulemaan ravilla joka hidastui hidastumistaan kunnes Hau pysähtyi kokonaan ja jäi haistelemaan maata. Ihanaa, varsinkin kun se ei ragoinut lisäkäskyihinkään mitenkään. Pitää siis harjoitella paikoissa missä on paljon vahvoja hajuja kuten tuolla. Toisaalta kuitenkin kiva huomata (jälleen kerran) ettei Hau ollut lähdössä syömään ketään tms. Liikkeestä seisominen oli vähän laiska ja edeltävä seuraaminen melko heikkoa mutta ok kuitenkin. Hyppyyn Hau lähti hyvin mutta esteen toisella puolella Hau sai jonkin neronleimauksen ja nosti tassut esteen päälle. Este heilahti, Hau säikähti vähän ja jäi seisomaan kuten kuuluukin, perusasentoon meni ongelmitta. Muitaakseni ikinä aiemmin Hau ei ole koettanut lääppiä estettä, toivottavasti pieni säikähdys saa sen muistamaan että moinen ei ole toivottavaa.

Kaikenkaikkiaan kuitenkin tosi hyvin, ajattelin että Hauru heittäisi pyyhkeen kehään tajutessaan ettei palkkaa tule ja tuo kenttä kun tosiaan on täynnä hirvenpapanoita, nameja ja muita ihanuuksia joilla pieni mutiainen voi kätevästi palkata itse itseään. Luoksetulo pitäisi saada jotenkin kuntoon mutta muuten Hauru on kyllä ihan valmis aloon, kouluttajammekin oli sitä mieltä että kokeeseen meneminen on ihan itsestäni kiinni sillä hallinta näyttää kyllä toimivan. Hauru nostaa kivasti virettä sivulletulossa ja seuraamisessa ja liikkeiden välit menivät yllättävän hyvin ja niitä on varmaankin aika helppo hioa vielä parempaan suuntaan. Aina vain kehän ulkopuolella Haun käytös on ailahtelevaista, kerpeleet raikasi taas ihan kiitettävästi vaikka ojennuksen jälkeen oltiin niin kilttiä poikaa. Siis niin kauan ennenkuin joku asia taas ylittää Haun ärsytyskynnyksen ja ojennukset unohtuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti