keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Pihatokotusta taas

Tehtiin alokasluokka suunnilleen kokeenomaisesti, tosin ilman liikkuria.

Aloitettiin istumalla perusasennossa, Hauru kestää jo aika hyvin tätä. Sitten paikallamakuu, 3 minuuttia ja aloa pidemmällä etäisyydellä. Hieman ennen loppua Hau nosti kyynärpäät ylös mutta menikin takaisin maahan. En tiedä oliko se aikeissa heittää lonkalle tmv. mutta muistikin ettei niin sovi tehdä. Vähän röhnössä asennossa Hau ainakin makasi (ja selvästi vinossa, pitää ottaa syksyllä selkeästi tiukempi suhtautuminen tuohon) kun palasin. Hyvin nousi perusasentoon ja myös pysyi siinä mielikuvitus kiitokseen asti, joskin vähän epävarman näköisenä.

Seuraaminen tehtiin ilman hihnaa kaksi kertaa sama kaavio. Olisi pitänyt olla se hihna :P Hau karkasi ihan lapasesta ekalla kerralla ja mm. veti kunniakierroksen (jee...), hyppi ja näykki minua. Kehitys siis jatkuu radallaan... Toinen yrittämä selvästi paremmin vaikka taaskin se näykkäisi minua juoksussa... Kuria ja järjestystä kaivattaisiin vaikka onhan se kivaa kun on kivaa (ainakin Haurulla). Ja oikeasti se että oltiin omalla pihalla vaikutti myös.

Liikkeestä maahan oli ihan hyvä, mitä näin, suht nopea ja jopa suorassa! Ja perusasentoonkin se nousi :D

Luoksetulossa Hau meni maahan istu käskyllä joten tarvittiin toinen siihen itse istumiseen. Pysyi hyvin ja tuli todella nopeasti (Hauruksi) tosin huijasin vähän. Kun se oli jo melkein perillä käänsin vähän itseäni jolloin Hau luuli että aion pakoon ja otti vielä vähän loppuspurttia, ihan mahtava perusasentoon tulo. En tiedä olisiko Hau ottanut pari raviaskelta ilman apuja mutta luultavasti olisi.

Liikkeestä seiso ei mitään ongelmaa. Pysähtymiseen tarvisi sitä terävyyttä lisää mutta näin mennään kun on opetettu.

Hypyllä Hau ei lähtenyt ihan heti käskyn jälkeen ja juuri kun meinasin antaa toisen käskyn se lähtikin ja hyppäsi hyvin. Lopussa ei mitään onkelmaa.

Tokon ulkopuolellakin Hau on taas kunnostautunut, se huomasi eilen että vesiletkussa on ällöttävä liitin ja päätti irroittaa sen. Hauruhan inhoaa kaikkea "mikä ei kuulu" ja vesiletkuun ei todellakaan kuulu kummalliset muovipötikät. Onneksi se ei sentään ollut syönyt letkua mutta uusi liitin tarvitaan kyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti