lauantai 17. heinäkuuta 2010

avohoitoa

Ollaan tehty joka paljon tunnaria ja ruutua. Tunnari tuntuu jotenkin oudolle eikä olla edetty mutta ruudun Hau on tajunnut tosi hyvin. Hau kylläkin pyrkii sivusta sisään jostain syystä mutta tykkää karkailla muista liikkeistä ruutuun ja seisoo sitten siellä odottamassa palloa <.<

Avoa taas tänään aamulla. Piilossa makuu, palkkasin aika lyhyin väliajoin. Siinä se aina nökötti mihin olin herran jättänytkin. Nousi perusasentoon ekalla mutta niiiiin hitaasti ettei tosikaan.

Seuraaminen, aluksi ei ihan kauhean hyvää mutta parantui. Haurun seuraamisesta selvästi näkee miten se on opetettu eikä mitenkään hyvällä tavalla.

Liikkeestä maahan oli nopea ja yllättävän suora. Varasti perusasentoon! Että joko se ei nouse ollenkaan tai sitten varastaa, vai.

Luoksetulossa otettiin vain yksi pysäytys, seisahtui vaikka ei todellakaan näyttänyt siltä. Pitäisi kai alkaa miettimään sitä vauhdin lisäämistä jollain taikakonsteilla.

Seisomisessa Hau kääntyi mukaan kun olin menossa Haun taakse. Vähän huomautusta aiheesta ja toinen yritys sujui ongelmitta.

Noutaminen meni kuten tavallista, osasin jopa heittää aikas kauas :P

Kauko-ohjaus menikin tosi huonosti oikeastaan ihan omaa syytäni. Hauru ei halunnut tulla siihen kohtaan jossa ajattelin sen ottaa, joku haju ilmeisesti. Käskin sen kuitenkin sivulle, olisi pitänyt vain palkata siitä ja siirtyä mutta arvatkaapa vain. Hau nousi kyllä istumaan mutta ei mennyt enää maahan vaan nousi ja meni pois "pahalta paikalta". Tarviiko olla tyhmä ohjaaja. Metri sivumpana uusinta, hyvin paitsi että Haun makuu alkaa vinoutua sinne vastakkaiselle suunnalle kuin mihin se ennen oli vino. Vaikka takapalkka oli toisella puolella...

Estehypyssä Hau muisti heti että pitääkin istua. Kävin palkkaamassa siitä ja otettiin takaisinhyppy ekaa kertaa. Pitää muistaa katsoa mitä käskyjä tuossa sopii käyttää etten opeta ihan omiani Hau- raukalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti