sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Jos jotain kirjoittaisi

Ollaan treenailtu... ainakin seuraamista, käännöksiä lähinnä mutta myös liikkeelle lähtemistä ja oikeaa paikkaa.

Jäävissä ollaan jouduttu keskittymään siihen että perusasentoa ei ennakoida... jospa seuraavissa kokeissa Hau sitten ennakoi kaikki pa:t kun edellisissä se ei halunnut tehdä niitä ollenkaan :P

Paikkamakuuta niin että olen piilossa ihan ilman mitään häiriöitä. Haurulla kun oli suuri kynnys uskaltaa jäädä vieraissa paikoissa / häiriön alla yksinään maahan ja silloin olin sentään näkyvissä... joten koetan nyt rakentaa tätä(kin) hiljakseen ja keskittyä oikeaan mielialaan. Pitää pitää ajat niin lyhyenä ettei maan haistelua yms. pääse tapahtumaan, toistaiseksi ainakin on mennyt hyvin. Haurua ei lainkaan tunnu haittaavan ettei se näe minua :)

Kaukojen vaihtoja yksittäisinä, ok kunhan tajuan sanoa istu tarpeeksi matalalta, ei tottele jos sanoan sen yhtään korkeasti. Menee kai jotenkin sekaisin maa- käskyn kanssa joka on meillä kimakka?

Luoksetulon pysäytystä. Olen luonut uuden alku- rutiinin tähän mikä on parantanut hommaa selkeästi, ollaan päästy korottamaan matkaa ja Hau pysähtyy hyvin. Vauhti vain on laskenut entisellään, Hauru ei ennakoi mutta tulee sellaista kevyttä ravia parhaimmillaan... En ole edelleenkään lisännyt pysäytystä meidän varsinaiseen luoksetulo käskyyn tästä syystä. Välttelemällä asiat hoituu, ainakin on toiminut noudon kanssa ;)

Noudossa on siis tapahtunut selkää parannusta, Hauru liikkuu edelleen ravilla mutta nyt selvästi tykkää liikkeestä eikä vain tee (ainakaan kokonaan) siksi kun minä käsken. Saattaa ottaa jopa muutaman laukka-askeleen mikä kyllä todistaa että kapulan tuominen on mieluisaa mutta ei muuten varmaankaan ole kovin hyvä asia. Ravi menettelee jos askellaji ei vaihtele.

Avon hyppy onnistuu ihan ok.

3 kommenttia:

 1. Löydettiin sun elukoiden piiloja Norjan reissulla. Kun karkaavat niin tiedät mistä etsiä. :)

  http://img.photobucket.com/albums/v260/Verna/hauru.jpg

  http://img.photobucket.com/albums/v260/Verna/moira.jpg

  VastaaPoista
 2. Herää kyllä kysymys että millaista porukkaa asuu Hauru- kylässä... Nillä on varmaan ainakin tosi työllistetty poliisi kun Haurut varastaa koko ajan ja välillä aiheuttavat joukkotappeluita :P

  VastaaPoista
 3. Hauru on sielä poliisin virassa ehkä?

  VastaaPoista