torstai 5. elokuuta 2010

Joku otsikko tähän?

Pakko jankata tuota seuraamista nyt, aloitettiin kuitenkin paikalla makuulla. Olin piilossa kaksi minuuttia (vau, kello mukana) ja Hau vaikutti ihan rauhalliselta sen mitä kulman takaa koitin sitä huomaamattomasti kurkkia. Ei ollut tällä kertaa sellainen paikka mistä olisi kunnolla nähnyt.

Seuraamista siis, jopa aika hyvää viime päiviin verrattuna. Nopeasti jätkä on alkanut tajuamaan että seurata pitää kunnolla vaikka palkkaa ei heilu nokan edessä... Vähän Hau vieläkin edistää, pysähtyessäni se hypähtää taaksepäin päästäkseen oikeaan perusasentoon :P Ja en siis edes pysähdy erityisen yllättäen. Mutta ainakin käännökset onnistui ilman taiteellisia piruettiesityksiä. Toinen mihin pitää kiinnittää huomiota on liikkeelle lähdössä kontakti, Hau pudottaa sen helposti ja nostaa päänsä vasta muutaman askeleen kuluttua.

Luoksetulo liikkeenomaisesti ekaa kertaa, ei mitään ongelmia. Olin ihan varma että Hau lähtee kuvittelemalleen takapalkalle kuuntelematta sivu käskyä mutta ei, sieltähän se tuli nätillä laukalla sivulle.

Hyppy vielä lopuksi. Hauru on kyllä aika hyvin sisäistänyt liikkeen vaikka toivoisinkin että se jäisi vähän kauemmas esteestä ja keskemmälle esteen taakse. Koetin mennä seisomaan itse sivuun josko se korjaisi Haurun istumapaikan mutta Hauru vain teki sievän kaarroksen esteen kautta ja istui ihan tasan yhtä reunaan kuin ennenkin. Pitäisi varmaan suosiolla ottaa kosketusalusta käyttöön, en vaan jaksaisi alkaa korjaaman Haurun sovelluksia sen(kin) kanssa. Hauru tykkää ihan liikaa yhdistellä osaamiaan temppuja (toko)juttuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti