sunnuntai 1. elokuuta 2010

Palkattomuustreeni

Paikallamakuu hyvä ja rauhallinen, ei haistellut tai pyöritellyt päätään muuten kuin nauttiakseen satunnaisesta tuulenvireestä. Perusasentoon nousu hidas.
Seuraaminen oli suorilla ihan suht hyvää mutta käännökset ihan hirveitä kun Hau pyrki pyörimään minun ympäri joka käännöksessä... Täykkäritkin se teki takakautta?? Eli lisää seuraamistreeniä vaan, varsinkin niin ettei minulla ole palkkaa mukana.
Kaukot, vikan istumaannousun hypähti, ei liikkunut eteenpäin mutta sivulle ja päätyi ihan vinoon. Ei ole muuten tehnyt ennen noin. Matka oli pidempi kuin avossa oikeasti.
Hyppy, lähti hyvin ja istui, jäi tosi lähelle estettä ja jokseenkin vinoon mutta onnistui kuitenkin sinkauttamaan itsensä esteen yli takaisin. Mudien supervoimat työssään. Hyvä huomata että kauemmasjäämis harjoittelusta ei ole ollut mitään apua :P
Liikkeestä seisominen, (huomion saamisen jälkeen) ok mutta jäi seisomaan aika vinoon. Ei ennakoi enää pa:ta mutte teki sen silti.
Luoksetulo lähti vasta tokalla käskyllä kun haaveili jotain, lähti yllättävän lujaa mutta pysähtyi tosi hienosti, siitä palkka.

Oikeastaan ihan osaamistason mukaan meni. Tai no seuraaminen ihan hirveää mutta selvästikin Hauru ei seuraa kovin hyvin jos se epäilee ettei palkkaa heru joten... Pitää päästä yllättämään Haukkunen. Liikkeiden välit on helpommat näin tutulla kentällä (kun ei ole liikkuriakaan jota vasten hyppiä :P ) eivätkä siltikään mene vielä kovin sulavasti. Olisi pitänyt ehkä ottaa vähemmän liikkeitä koska lopussa alkoi tulla haahuilua ja maisemien katselua mutta sainpahan ainakin kuvan siitä millä tasolla ollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti