maanantai 6. syyskuuta 2010

SyystokoaHauru oli aika innostunut ja melko varma siitä että se tietää mitä tehdään :D Söpöläinen. Lyhyt makoilu alkuun. Joku ötökkä, varmaan ampiainen, alkoi surrata minun ympärillä juuri kun käskin Haun maahan. Koetin paeta rauhallisesti paikalta :D mutta ilmeisesti pörriäinen siirtyi kiusaamaan Haurua koska heti kun olin piilossa Hau nappasi sen suuhunsa ilmasta. No ei noussut kuitenkaan ja tosi ovelaa odottaa kunnes en (muka) näe.

Seuraaminen oli enimmäkseen ihan kivaa. Hau teki osan kulmista tarkasti ja ne loput korjasi hienosti itse. Korjailun tarvetta ilmeni kun Hau oli ihan varma että tehdään täyskäännös kun olin itse suunnitellut että kävellään neliötä... Lisäksi Hauru oli varma että se tietää missä kohti juoksuosuus loppuu... Jep.

Liikkeestä maahanmenoa, eka oli aika hidas mutta suora, toka oli nopea mutta tosi vino ja kolmas yritys sitten jotain noiden väliltä joten menköön.

Luoksetulo tehtiin kokonaisena, toisaalta vähän epistä kun olen ottanut tuon lopun vasta kerran aiemmin ja nyt on ollut pari viikkoa taukoa. Ajattelin että kyllä Hau kuitenkin osaa. Se lähti tulemaan taas kovaa mutta pysähtyi silti hyvin vauhtiin nähden. Sivu- käskyllä Hauru kääntyi rynnätäkseen takapalkalle, tajusi siinä samassa mitä minun suusta tulikaan, veti uukkaarin ilmassa ja täysiä sivulle ihan hirveän tyytyväisenä kun mamma ei saanutkaan huijattua :D Hassu poika.

Liikeestä seiso, pysähdykset hyviä eikä Hau liikkunut vaikka koetin vähän härnätä sitä mutta seuraaminen alkoi olla ihan kauheaa kun Hauru halusi mennä noutokapulaa hakemaan. Sitä liikettä oltiin kuitenkin tekemässä eikä mitään seisomista, Hauru tietää kyllä. Seuraamissulkeisia tehtiinkin sitten kunnes muistiin palautui kuka valitsee mitä tehdään.

Kun seuraaminen alkoi onnistua käytiin sitten hakemassa se kapula ja otettiin yksi liikkeenomainen nouto palkaksi... Outoa mutta ei se mitään. Nouto meni hyvin jos ei lasketa että heitin kapulan ihan sivuun, puun latvaan josta se onneksi putosi hetken roikuttuaan alas... Haurua ei paljon hetkauta, se on sattuneesta syystä tottunut että kapula lentää milloin minnekin :P

Kaukot, ensin palkkasin istumaan noususta ja sitten tehtiin liikkeenomaisesti. Hyvä, taitava Haukkunen.

Hauru otti paikallaan istumista tähän väliin kun rakentelin hyppyestettä. Tein siitä korkeamman taas kuin kokeessa olisi, tai ainakin yritin. Ei se sitten niin kauhean korkealta näyttänyt loppujen lopuksi mutta yli Haurun säkän kuitenkin. Hau istui hienosti paikallaan eikä häiriintynyt vaikka kävin sen selän takana yms.

Hyppäsi hyvin ja istui itsenäisesti esteen taakse, edelleen kyllä vinoon ja lähelle. Kävin palkkaamassa istumisesta ja sitten takaisin hyppy joka onnistui. Kai se on vain myönnettävä että Hauru pystyy hyppäämään takaisin siitä mihin se jää istumaan, eikä tunnu tekevän tiukkaakaan. Kengurukoira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti