sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Avotreeniä

Käytiin taas Vernalla kyläilemässä ja kyläily oheessa käytiin kokeilemassa avon liikkeitä läheisellä kentällä. Verna toimi liikkurina ja Gizmo & Yoda häiriönä (+ jotain random ihmisiä). Aika vakuuttavasti ne tätä hommaa hoitelivatkin ;D

Paikallamakuu, niin että Hau oli keskellä ja naatserit sivuilla. Yoda ei osaa paikallamakuuta joten Verna oli sen seurana namien kanssa. Gizmokin nousi jossain välissä mutta Verna sai sen käskettyä takaisin maahan. Eli kaikenlaista tapahtumaa Haun ympärillä mutta hienosti Hau pysyi. Mitä piilosta näin, vähän se haisteli maata ja katseli mitä vierustoverit puuhailee mutta oli suht rento. Aika oli lyhyt kun tämä oli kai eka kerta kun menin piiloon vieraassa paikassa?

Seuraaminen oli hiukka tyhmää. Hau seurasi ja oli ihan mukana menossa mutta kontakti putoili. Varsinkin niissä käännöksissä taas. Tehtiin neliötä ja homma alkoi taas toimia. Ai niin ja juoksuosuus oli hieman villi. Mutta ei Hau sentään vetänyt kunnaria, on se niinkin joskus tehnyt :P

Liikkeestä jäävät oli ihan Haun tavallista tuotosta ja valmistelevat seuruutkin suht ok.

Luoksetulo tehtiin vähän lyhyemmällä matkalla ja kahdesti koska ekalla kerralla Hau varasti takapalkalle. Ehkä se luuli että lähistöllä oleva Yoda nappaa sen muuten? Ei ole nimittäin tuollaista ennen tapahtunut. Molemmilla kerroilla pysähtyi kyllä ihan siihen mihin tähtäsin mutta Verna sanoi että Haun pysähdystyyli on aika hulvaton. Joo, on tiedossa. Se tulee turhan kovaa eikä jarrut oikein toimi. Pysähtymisen tekniikkaa ollaan kyllä treenailtukin, jatketaan samalla linjalla siis.

Kaukoissa ei noussut istumaan, kävin korjaamassa ja sitten toimi hyvin. Samaa vanhaa siis.

Nouto oli muuten tosi hyvä mutta kentän nurmi oli pitkää ja tietty kapula hukkui sinne sitten. Mutta Hau etsi sitä keskittyneesti ja palautti nopeasti kunhan löysi mokoman piiloutujan. Lisäksi kapulaa piti vähän suojata Yodalta. Kun se on sentään super hyper ihana noutovetoheittelykapula... Tai ainakin olen koettanut Haurua aivopestä luulemaan niin ja ilmeisesti on onnistunut.

Hyppy sitten. Hau lähti hypylle hyvin ja hypättyään meinasi mennä tsekkaamaan kentän laidalla olleet ihmiset. Tuli kyllä takaisin ihan kiltisti mutta silti. Saatiin kyllä hyvä ja onnistunutkin hyppykin sitten aikaiseksi. Käskin Vernaa tekemään vähän turhan korkean esteen ja kyllä se ylitti sen taas molempiin suuntiin.

Vire oli itseasiassa aika hyvä, Hau oli keskittynyt, ja liikkeiden väleissäkin se pysyi kerrankin ihan paketissa. Muutenkin olin ihan tyytyväinen oikeastaan mutta ne kaukot. Miksi miksi se ei voi onnistua? Kaikki muut virheet on jotenkin toisella tapaa minun tekemiäni ja siksi ne ei niin haittaa. Ei Hau voi tehdä muuta kuin mitä sille on tullut opetettua. No, onhan tässä ihan reilusti ja vähän päälle aikaa, jos mennään avointa kokeilemaan suunnittelemaani kokeeseen. Joskus kevät-kesällä vasta. Opetellaan ehkä siihen mennessä istumaan?

(Ei oo nettiä vielä.kään.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti