tiistai 12. lokakuuta 2010

Metsien mies

Haurulla oli taas vaihteeksi sellaista meno jo remmissä että arvelin tästä tulevan niitä lenkkejä mutta mentiin kuitenkin metsään ja laskin Haun vapaaksi. Vaan kaikkien odotusten vastaisesti kannon nokassa joutuikin istumaan (tai seisomaan...) Hauru itse :P Haha, siitäs sai! Toisin sanoen siis, Hau olikin ihan kivasti kuulolla eikä lähtenyt jäljelle vaikka useimmat kuvat olikin tätä luokkaa:

Itseasiassa Hauru ei ole nyt pitkään aikaan karannut jäljelle tai minnekään muuallekaan. Intoutuihan Hau toki viikonloppuna jahtaamaan hanhia eikä tullut pois ennenkuin se oli saanut muutaman pölläytettyä lentoon mutta kuitenkin. Olisi niitä hanhia ollut siellä lisääkin, Hau olisi voinut jahdata niitä lennossa ja vaikka mitä... Eli kiltti mies Haurusta on vihdoinkin tulossa.

Haun kommentit: en oo ikinä ollut tuhma. Ja eikös ole miehen tehtävä käydä metsällä että saadaan tuoretta lihaa pöytään? Haurun saaliista on kyllä yleensä se tuoreus tiessään kun useimmiten se kantaa minulle puolimätiä, kuulemma just herkullisia "löytöjä".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti