keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Jotain lyhyttä tokoihmettelyä

Haukkusen kanssa on viimeaikoina viilattu kaikkea pientä kun ulkona on niin kylmää ja pimeää. Kesällähän Hau oppi tulemaan perusasentoon paremmalla tekniikalla mutta tämä uusi tyyli aiheuttaa sellaista että Hau jää vähän vinoon eteen josta se korjaa yleensä itse sekunin tai kahden kuluttua. Eli jos saisi vaikka heti sen oikean asennon aikaiseksi.

Seisomista, nyt Hau ei enää istu jos sille sanoo seiso kun se jo seisoo, sen sijaan se ottaa askeleen eteenpäin ja pysähtyy. Mikä on tavallaan oikein, seiso tarkoittaa siis pysähdy? Voisihan seiso tarkoittaa vaan että seiso tietty.

Kaukot onnistuu nyt taas, tai siis se ensimmäinen istumaan nouseminen. Saa nähdä kauanko, johan se kerran toimi ja sitten taas ei...

Lisäksi olen alkanut sheippaamaan Haurulle pään laskemista maahan. En oikein tiedä voiko sitä käyttää varsinaisissa toko- treeneissä mutta olisihan se kiva kun päällä olisi joku määrätty tehtävä. Nyt Hau katselee ympärilleen ja jopa haistelee maata... Pää maassa auttaisi siihenkin ettei Hau voisi alkaa tuijottaa naapureitaan (eikä huomaisi jos sitä tuijotetaan?). Ei sillä että Hauru olisi ikinä niin tehnyt mutta tämä kun on se mun oma ainainen stressin aiheuttaja niin ehkä sitä voisi sitten olla vähän rauhallisemmalla mielellä. Voi vaan olla ettei Haurua voi vaatia olemaan katsomatta ympäristöään kun pääasia olisi kuitenkin mahdollisimman rento paikallamakuu. Nähtäväksi jää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti