perjantai 26. marraskuuta 2010

Liikkuva Hauru

Haukku keksi tänään lenkillä uuden tyylin liikkua eteenpäin. Tien reunassa kulki aurattu kaistale joka oli ihan koskematon ja jäätynyt vähän kovaksi pinnaltaan. Hauru otti vauhtia, heittäytyi selälleen kaistaleelle ja liukui vähän matkaa eteenpäin. Ja sama alusta. Välillä Haun piti tulla päin hyppäämällä varmistamaan että näen ihan varmasti mitä Hau tekee :D Hölmö. Ei se sentään vielä ole tätini edesmenneen bouvierin, Ransun, tasolla. Ransu tykkäsi talvella että sitä vedetään remmillä eteenpäin Ransun maatessa kyljellään :D

Iltaisin olen lukenut Haurulle Liikkuvaa linnaa. Hau on nähnyt leffan mutta kirja on aika erilainen joten molemmilla pitää sitä sivistää :P Vaikka muitten eläimieni kanssa 'nomen est omen' ei ole toteutunut juuri lainkaan (ehkä vähän Enderissä, olin usein ihan raavittu sen hyökkäysten jäljiltä kun Erkki oli nuori mutta vanhemmiten Enderistä on tullut pasifisti) niin Haurussa ja Howlissa on kyllä paljon samaa. Haurukin saa sellaisia teinix raivokohtauksia joskus, ihan kuten Howl. Pitäisi joskus ottaa videota kun puhun puhelimessa, se on hommaa jota Hau ei yhtään hyväksy jostain syystä. Onneksi Hauru ei osaa sentään taikoa limaa joka paikkaan. Ja tyttöjen sydänten vieminen on toki tuttua hommaa Haukkusellekin, tosin Howlia huonommalla menestyksellä yleensä. Muitakin yhtäläisyyksiä löytyy.

Kirjoja olen Haulle lukenut siksi että saadaan vähän erilaisempaa laatuaikaa :D Maxin turkkia tulee aina hoidettua ja Avallonin kanssa tehdään kotihommia niin pitäähän sitä pikkumiehelläkin olla joku oma juttu. Ja samalla voi kätevästi rapsutella sen läpi ja harjoitella sitä että ollaan vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti