lauantai 1. tammikuuta 2011

2011!

Tuijotuskisa on vakavaa hommaa

Viime vuonna oli muistaakseni niinkin hurjat tavoitteet kuin ehkä käydä tokossa kokeessa ja harjoitella jälkeä jotenkin järkevästi :D No, saatiin kasaan se alo1. Jälkeä on treenattu mutta ei kyllä sillä tyyliin että mihinkään edettäisiin. Kunhan jälkeillään aina välillä, siksi ei ole tullut tänne edes kirjoitettua siitä mitään...

2011 jatketaan samalla linjalla ja käydään koettamassa avointa luokkaa. Ykköstulos otettaisiin tietty ilolla vastaan mutta saa nähdä. Haurusta se ei kyllä ole kiinni, ei ollenkaan. BH- koe olisi kanssa kiva ja veisi askeleen lähemmäs jälkikokeita (tosin ehkä sitten auttaisi että koira osaisi esineruudun kanssa??) mutta sitä on turha mennä koettamaankaan jos en saa psyykattua itseäni rauhalliseksi ja luottavaiseksi. Kesällä tämä ongelma oli jo hetkellisesti voitettu mutta syksyllä se sitten tuli takaisin... ehkä se tästä taas kun lumet sulaa ja päästään kentälle treenailemaan. Me edetään tällaiseen rauhalliseen tahtiin nyt sitten. Niin joo ja tarkoitus olisi pikkumies silmäpeilata heti kun löytyy joku sopiva rako (= joukkokuvaus).

Muitakin uusia tuulia on ilmeisesti tulossa mutta niistä muutaman päivän päästä lisää... Paukuista ei taaskaan meillä järkytytty, pojat eli ja ulkoili ihan normisti. Pihalla päivällä Hau koetti pari kertaa haukkua paukuille mutta kun pyysin sitä pitämään mölyt mahassa niin jätkä tyytyi kiusaamaan Maxia. Sen jälkeen ulkonakin se jätti raketit huomioitta. Avallonia vähän hermostutti mutta ei se kunnon pelon puolelle mene silläkään. Ulos koetin päästää sen vain kun on hiljaista vaikka vähän hankalaahan se on kun ei voi etukäteen tietää aikooko joku räjäytellä just nyt vai ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti