keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Pilkkujuttuja

Mihis päin seuraavaksi juostaisiin?

Tänään käytiin taas DoubleTrouble- ryhmän kanssa käppäilemässä. Mentiin aluksi järven jäälle, purkamaan energiaa, ja lähdettiin siitä sitten harjoittelemaan taas remmissä olemista. Rohan ei selvästi vielä oikein tiedä koska se on irti ja koska kiinni ja vapauden jälkeen remmissä on taas ensin kauhean vaikea kävellä mutta homma paranee koko ajan. Kunnes se taas pääsee irti ja aloitetaan alusta. Sain kaivaa pilkun suusta ensin nenäliinan ja heti kohta puolikkaan ruisleivän. Siinä tohinassa poikien remmit meni tietty solmuun. Selvittelin niitä siinä kun äkkiä Hauru bongasi jonkun ihan parhaan hajun ja juuri samaan aikaan Rohan bongasi jotain mikä on ehkä syötävää (osoittautui kiveksi. Sitä se ei sentään niellyt :P ). Herrat lähti erisuuntiin ja nykäyksen voimasta paukautin itseäni fleksillä otsaan. Auts. Vahingoilta ei voi näemmä välttyä vaikka tällä kertaa pysyin koko lenkin koivillani.

Seuraa johtajaa

Ohitettiin kaksi hiihtäjää ja meni ihan suhteellisen hyvin, eka oli vähän vaikeampi kun Hauru luuli jostain syystä että hiihtäjällä on koira ja kiihtyi taas nollasta sataan sekunissa. Rohan on alkanut oppia tulemaan luokse kun maiskutan ja se tuli vaikka olisikin halunnut mennä moikkaamaan hiihtäjää. Lisäksi meidät ohitti hevonen. Rohanista se oli pelottava eikä se olisi halunnut millään liikkua ojan puolelle, minne halusin väistää. Hau näytti vielä hienoa esimerkkiä murraamalla >( Kun hevonen oli mennyt Rohan ei meinannut haluta tulla samaan suuntaan enää ja hiippaili minun takana jonkun matkaa. Äkkiä se kuitenkin tokeni ja käveli aika kiltisti loppumatkan kun väsy alkoi taas tulla. 

Punaiset kainalot

Rohanilla on joku iho-ongelma jonka syy ei ole ihan selvillä. Käsittääkseni nämä ei dalmatiankoirilla ole kovin harvinaisia. Sillä on antibioottikuuri joka jatkuu kuun loppuun, samoin kuin sikaripunkkilääkitys. Allergia-testejä siitä ei ole otettu. Ongelma ilmenee lähinnä taipeissa, sekä edessä että takana ja Rohan rapsutteleekin kainaloitaan aika paljon. Eikä ne kovin kivan näköiset ole :/ Toivottavasti tähän löytyy joku helpotus, varmaan jossain vaiheessa täytyy kokeilla ruokavalion muutoksen vaikutusta asiaan, ei kai siitä haittakaan voi olla. Harmillinen juttu, muuten pilkkumies tuntuu kyllä kivalta tyypiltä.

2 kommenttia:

  1. Joko on tietoa, onko nuoriherra jäämässä teille vai etsiytymässä muualle asumaan? Hienosti näyttää koirat tulevan toimeen :)

    VastaaPoista
  2. Luultavasti on tullut jäädäkseen, jos ei nyt jotain ihan katastrofaalista tapahdu. Eihän me olla oikein ehditty vielä tutustuakaan mutta kyllä se nyt jo sen verran kivalta poitsulta tuntuu ja tosiaan Hau on hyväksynyt sen ihmeen hyvin :) Onhan Rohan tietty vasta pentu mutta etukäteen pelkäsin kyllä paljon pahempaa :D

    VastaaPoista