maanantai 3. tammikuuta 2011

Rocky Horror Show


Saanko esitellä: Rocky, uros talmaatti eli pilkkuotus, ikä 5 kuukautta. Rocky otettiin alunperin vaarini perheeseen mutta terveyssyiden vuoksi he eivät voikaan pitää tätä villiä energiapakkausta. Joten ainakin toistaiseksi Roki majailee täällä ja tunnetaan tästä lähin nimellä Rohan. Näin ensimmäisen parin tunnin perusteella Rohan on hieman ujo, todella villi mutta myös hirmu kiltti ja fiksu tyyppi. Siis talmaatti. Kova hyppimään (myös pöydille), remmikäyttäytyminen on heikohkoa ja muutenkin tapakasvatus on vielä vaiheessa mutta hyvin penikka ottaa kontaktia ja kuuntelee. Se jopa kiltisti istui paikallaan kuvien oton ajan (liian pimeää jo, lisää kuvia siis huomenna tai joskus) eikä noussut ennen lupaa. Muuten se onkin ollut koko ajan liikkeessä.

Olin vähän epäileväinen, mitä Hauru tykkää, varsinkin kun luulin että R on vähän vanhempi. Hau tuli mukaan hakureissulle (ja matkusti todella hienosti uudessa kevythäkissään). Ensin käytiin vähän kävelemässä, Hau ei kauheasti noteerannut pentua muuten kuin murahti/näykkäsi jos se tuli liian lähelle. Ihan hyvä siis, Hauruksi, varsinkin kun Rohan oli niiiiiin innostunut ja koetti hyppiä Haun päälle yms. epäkunnioittavaa. Ajettiin koirapuistoon, matkan aikana Hau muutaman kerran koetti räyhätä suureen ääneen piippaavalle Rohanille mutta tyytyi lopulta mulkoilemaan sitä kun sanoin tarpeeksi tiukasti asiasta. Koirapuistossa remmit vaan irti ja kaikki meni tosi hyvin. Rohan käyttäytyi paljon paremmin kuin remmissä, piti kohteliaan välimatkan ja muutenkin ujosteli. Sitten kun R huomasi ettei Hauru tee mitään niin ne leikki takaa-ajo leikkejä (kumpikin vuorollaan jäniksenä). Kun homma alkoi mennä Rohanin puolelta astumiseksi niin lähdettiin kotimatkalle. Taas Hau vähän ärisi aluksi mutta ei sitten enää välittänyt. Luulen että sitä jotenkin ärsytti sekä se että Rohan on Haurun autossa mutta myös se että se huusi lähes koko matkan. Juuri kun tultiin Sälinkäälle R alkoi hiljenemään josta aina palkkasin ja ihan viimeiset metrit se makoili rauhassa ja hiljaa. Hieno pilkkuotus.

Pihalla Rohan esiteltiin Maxille, joka oli kai vähän pelottava vaikka ei juuri noteerannut Rohania, sekä Avallonille joka on näköjään näistä se hitaiten lämpenevä. Avallonin mieli varmasti muuttu muutamien päivien sisällä ja toisaalta on hyvä että se pitää vähän kuria pilkkuotukselle sillä en halua että Rohan hyppii Avaa vasten kun sen takapää on jo aika huonona. Hauru ja Rohan keksivät että on superkivaa jos ensin Rohan astuu Haukkua, minä komennan, Hau astuu Rohania, minä komennan, Rohan astuu... joo. Siis selvä talmaatti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti