sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Yleistä sekasortoa

Tätini kävi tänään kylässä joten paikalla oli oman nelikkoni lisäksi Camilla doggi, Miina "Maxin sisko" ja Lauri unkarin tuliainen. Yhtään kuvaa ei tullut, joissa näkyisi koko porukka mutta tästä puuttuu vain Avallon.

Pokkari-parka ei pysynyt yhtään mukana koirien menossa, varsinkin kun alkoi jo vähän hämärtää mutta laitan silti "muutamia" kuvia. Miljoonasta otetusta kuvasta löytyi sentään jotain kaksi ok- laatuista. Tästäkin puuttuu Avallon, ammattimainen kameran välttelijä.

Hannibal Lecter ja ymmärrettävästi vähän kauhistunut Lauri. Avallonilla on aina aluksi varmuuden vuoksi kuonokoppaa, kunhan se on haistellut kaikki läpi ja todennut tilanteen vaarattomaksi niin koppa otetaan pois. 

Hauru ja Lauri eli juuriltaan unkarilainen ja unkarilainen. Näyttääkö samalta? Pojat tuli edelleen aika hyvin toimeen, yhdessä vaiheessa Haurulla vähän keitti yli mutta pienen jäähyn jälkeen riita oli unohtunut. Saas nähdä miten näillä menee tulevaisuudessa, ovat ehkä liian samanlaisia luonteiltaan.

Hauru, Lauri, Avallon ja joku outo pilkku-ilmiö

Rohan ja Camilla. Rohan pelkäsi Camillaa ensin ihan kauheasti, ehkä se muisti mitä Avallon kertoi sille niiden ensitapaamisella... Camilla on kuitenkin tosi kiltti ja rauhallinen doggi ja sai äkkiä pilkullisen perävaunun itselleen :D

Miina, taustalla Max

Avallon ja Rohan

Poitsujen pakollinen yhteisposetus.

Miina ja Max, sisko ja sen veli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti