maanantai 7. maaliskuuta 2011

Leikitäänkö kampaajaa?

Asiakas saapuu salonkiin. Päätetään jättää pesu välistä koska hiusten laatu näyttää siltä että asiakkaan kuivuminen kestää noin 6 tuntia minimissään. Kello: 16:48

Rohkeasti vain leikkaamaan... Turkki on (aivan liian nopeasti) uusiutuva luonnonvara eli ei edes haittaa jos tulee vähän kömmättyä. Se kasvaa takaisin. Valitettavasti.

Pakko pitää tauko kun selkä ei tykkää kyykkimisestä. Asiakas vaikuttaa hieman huolestuneelta osittais-trimmissään. Saksien heiluttaja on myös huolissaan - eikö tämä karva lopu koskaan??!! (Tässä muuten näkyy Maxin etujalan vaaleampi läikkä. Se tuli kun sillä oli tippa kastroinnin aikana.)

Vihdoinkin valmista! Kampauksen nimi on 'Nyt meni hermot turjakkeeseen' ja edustaa saksittua tyylisuuntausta.

Kello 19:15. Ei mennyt kauan, eh? Nopeammin pääsisi tietty kun koneella hurauttelisi mutta sakset saa nyt luvan riittää, onneksi tämä kevät trimmaus on vaan kerran vuodessa. (Max on harmaampi lyhyessä turkissa mutta ei noin harmaa mitä salama tässä koettaa antaa ymmärtää.)

Epäilin että Rohan saattaisi reagoida Maxin muuttuneeseen ulkonäköön ja en joutunut pettymään :D Se pöhisi karvat pystyssä eikä tahtonut uskaltaa mennä haistelemaan. Sitä en arvannut että vielä haisteltuaan Maxin läpi se oli edelleen hyvin epäluuloinen ja pöhisi kun Max koetti saada Rohania leikkimään. Hömppä talmataliainen. Maxille ihmetystä aiheutti pesuhuoneessa uusi musta pesukone jonka kiiltävästä pinnasta sen oma kuva heijastui. Peileistä Max ei välitä mutta tuossa heijastu on niin epämääräinen ettei se ilmeisesti tajunnut että se on sen oma kuva. Oli kyllä kerrankin helppoa saada Max olemaan aloillaan, pisti sen vain seisomaan pesukoneen eteen :D

2 kommenttia:

  1. Voi apua ton viimesen kuvan ilme :D "Auttakaa, mua parturoidaan..."

    VastaaPoista
  2. Max on vähän sellainen apua! tyyppi kyllä :D

    VastaaPoista