tiistai 22. maaliskuuta 2011

Reissumiehet

Sunnuntaina Max ja Rohan pakattiin autoon. Rohan piti perinteikkäät laulutuokiot matkan alussa mutta voimakkuus on kyllä pienentynyt. Ehkä se siitä jää kokonaan pois? Max oli myös jännittynyt ja ilmeisesti unohtanut että autossa sopisi vähintäänkin istua, mieluummin maata.

Matka päättyi tädilleni jossa Rohan ja Max sai heti lämpimän tervetuloa- toivotuksen :P

Latua! huutaa Max

Oho, Lauri ei pysy koivillaan. Lauri oli kasvanut kauheasti, se on varmaan ainakin Haurun kokoinen, ellei isompi. Vähän vaikea verrata kun Hau ei päässyt mukaan, se kun on vähän sellainen tappelupukari vaikka tätini koirien kanssa periaatteessa tuleekin toimeen.

Tutkitaan Lauri läpikotaisin.

Rohanista Camilla oli edelleen hurjan pelottava ja kuitenkin hurjan kiinnostava.

Camillasta Rohan oli p.i.t.a...

Pojat leikkii

Ja vähän ne koetteli voimiaan muutenkin mutta tulivat hyvin toimeen vaikka ovat ihan saman ikäiset ja molemmilla taitaa olla menossa se kausi kun ollaan hurjia mahti-uroksia :D

Rohanin korvat on tärkeä tasapainoelin :P

Sisälläkin pojat käyttäytyi melko hyvin, Rohan on aina vähän Rohan ja koetti pöytäsuffailla yms. mutta ei saanut rikottua mitään, tietääkseni. Roosta oli ihanaa kun lattioilla oli kaikkia ihania uusia leluja, parhaaksi se katsoi vauvoille tarkoitetun pehmeän helistimen :D Muunmuassa paistettiin makkaraa mikä oli Rohanista kanssa ihanaa (melkein kaikki aina on...) eikä se yrittänyt varastaa kädestä mutta kun poistuttiin toiseen huoneeseen niin Ro oli heti hyppimässä kaappia vasten, jonka päälle loput makkarat oli jätetty. Tuhmeliini. Halkojen hakkaaminen sisällä pelotti Rohania vähän mutta se suhtautuu ihanan järkevästi pelottaviinkin tilanteisiin. Sohvallakin se osasi nyt istua aika sivistyneesti eikä liiskannut ihmisiä alleen samalla voimakkuudella kuin mummollani. Ja Max nyt on aina Max, ei se käyttäydy koskaan huonosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti