torstai 7. huhtikuuta 2011

Laiskaa palvelusväkeäMuutama aurinkoinen päivä yhdistettynä aiemmin tekemiini lumitöihin ja Hauru on alkanut taas kunnioittamaan aitoja. Kyllähän se niistä pääsisi yli edelleen mutta ilmeisesti ne on nyt sen verran näkyvät että kikkura muistaa mitä varten ne on laitettu. Mudit EI mene takapihalle. Joten Hauru saa taas olla vapaasti pihalla (joka on kyllä vaihtelevasti loskasuo tai jääkenttä eli ei siellä kauheasti viitsi mitään puuhailla). Haurulle on varattu seuraavalle torstaille silmätarkastus, toivotaan että tullaan takaisin terveiden silmien kanssa.

Rohan on nyt muutamana päivänä kokeillut minun komentamista. Varsinkin ruoan ilmestymistä kuppiin Roo vauhdittaa kumealla haukulla :D Pölhö. Haukkuminen kylläkään ei ole tuottanut ihan toivottua tulosta, ruoan laittaminen loppuu nimittäin siihen paikkaan. Ihan tyhmää Rohanista, toistaiseksi sitä on kuitenkin pitänyt aina välillä kokeilla. Voihan se olla että meillä on joku kommunikaatio-katkos ja toistojen avulla opin ymmärtämään mitä Rohan yrittää sanoa. NOPEASTI RUOKAA!!! JA PALJON!!! HETI!!!

Nutrolinia on nyt syötetty jotain 2½ viikkoa. Rohanissa en ole huomannut mitään eroa mutta Haurun turkki on ehkä vähän paremmassa kunnossa. On kai sekin jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti