perjantai 29. huhtikuuta 2011

Ryhmäkuvia

Roo ja Avallon kukkapenkissä. Ei kerrota kenellekään.

Rohan näkee jotain kiinnostavaa ja Haurun perusposeerausilme. Hau on aina samannäköinen jos sen käskee johonkin istua pönöttämään :D

Hau taas ylisuorittaa :D Maxia vähän ällöttää jo...

Maxin ällötys on noussut huippuunsa ja se odottaa maan nielevän sen, Hauru ei huomaa että otetaan kuvaa mutta Roo on melko edustava sentäs, noin niinkuin Rohaniksi.

En mä nyt vieläkään ole kauhean tyytyväinen näihin tuloksiin vaikka kuvien ottaminen oli jo selkeästi helpompaa. Roo osaa istua paikoillaan miljoonasti paremmin kuin viimeksi kun yritin ryhmäkuvausta.

Tänään pienesti tokoiltiin pienessä tihkusateessa. Kokeilin taas Roon kanssa sitä seuruuta mutta en oikein edelleenkään osaa. Mutta ajatus on nyt (kai) hyvä, ehkä se tästä. Tai sitten en saa ikinä häivytettyä kättä, on kai sekin ihan mahdollinen vaihtoehto :D

Maahan menemistä, hyvä, vaikeutin vähän vaihtamalla omaa seisomispaikkaani. Tämäkin pitäisi saada onnistumaan sivulla ollessa, pikkuhiljaa.

Istumista ja luoksetuloa, osaa ihan hienosti kyllä molemmat. Luoksetulon vauhti on vähän blaah mutta matka on sen verran lyhyt että ei kai muuta voi odottakaan ja sille ei nyt mitään voi. Roo ei vielä kestä sitä että menen jonnekin huitsin nevadaan ja luoksetuloja on kuitenkin pakko harjoitella ihan jo normi-elämistä varten. Vaikutustakin on tainnut näkyä, ainakin on tuntunut että Roo on paremmin kuulolla ja tulee kutsuttaessa. Mielikuvitusta, sattumaa vai koulutuksen tulosta?

Seisomista, nyt päästiin jo siihen että voidaan kävellä ikäänkuin seuraamis asennossa, ei kylläkään oikeasti ole seuraamista tähän yhdistetty eikä ole tarviskaan.

Hauru maassa Roon vuoron ajan, kuten tavallista. Vähän käyn sitä aina palkkailemassa silloin kun tulee joku sopiva väli.

Seuraamista, kun unohdin että olisi pitänyt tehdä niitä takapää-juttuja ensin. Ihan hyvin kuitenkin, mitä nyt Hau edistää nykyisin aina jotain puoli mudin mitallista... Ooops. Ja kävelin sen kanssa hiekalta nurmikolle kun en muistanut että Haurua ällöttää vaihtaa alustaa kesken seurautuksen ja siinä kohdassa se skippasi perusasennon ja muutenkin vähän häröili.

Noutoa, ekalla se juoksi kapulalle, ei ottanut sitä vaan kääntyi takaisin ja puolessa välissä matkaa kääntyi taas ja palasi kapulalle. Hetken pohdiskeltuaan Hau päätti kuitenkin palata ilman kapulaa jolloin pyysin sitä uudestaan tuomaan sen. Että tällaista tänään. Toinen nouto oli ihan hyvä meidän mittapuulla. Eli ei kauhean hyvä mutta kai siitä jotain pisteitä kokeessa heruisi. Odotan innolla kun pitäisi metallinouto lisätä ohjelmistoon... Kyllähän Hauru suussaan pitää ihan mitä vain että ei se toisaalta ehkä ole ongelma, noutaminen on vaan niin vaikeeta. Ollut aina, Haurua inhottaa tuoda minulle mitään. Kun hyi.

Tehtiin osittain kaukot ja seisominen, ihan vaan muistutukseksi, ja mentiin sitten piiloon sadepisaroita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti